E-karne erişime açıldı mı, ne zaman açılacak? E-karne nasıl görüntülenir? E-okul VBS girişi e-karne görüntüleme

E-karne görüntüleme, okulların kapanması ile birlikte gündeme geldi. Milyonlarca öğrenci, ilk dönemin sonu ile birlikte karnelerini aldı ve yarıyıl tatiline girdi. Peki, e-karne açıldı mı, ne zaman açılacak? E-okul VBS girişi ile e-karne nasıl görüntülenebilir?

Abone ol

Okullarda ilk dönem sona erdi. 19 Aralık Cuma günü, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi karnelerini aldı. Karneler, öğretmenler tarafından e-okula da yüklendi. Bu nedenle karne notları, e-okul VBS girişi ile e-karne şeklinde görülebiliyor. Peki, e-karne açıldı mı? E- karne nasıl görülür?

E-KARNE AÇILDI MI, NE ZAMAN AÇILACAK?

Öğretmenler için not ve devamsızlık girişleri, 19 Ocak'tan birkaç gün önce sonlandırıldı. Öğrenciler ve veliler, e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) aracılığıyla not ve devamsızlık bilgilerini sorgulayabilecekler. e-Karneler, e-Okul sistemi üzerinden "Not Bilgisi" bölümünden görüntülenebilecek.

E-OKUL VBS GİRİŞİ İLE E-KARNE GÖRÜNTÜLEME

e-Okul VBS sistemine giriş yapmak için "eokul.meb.gov.tr" adresine gidilmesi ve "Veli Bilgilendirme Sistemi" üzerinden e-Devlet ile giriş yapılması gerekmektedir.

AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2. dönem kayıtları ne zaman bitiyor? Eğitim BİLSEM sınavı ne zaman yapılacak? 2023-2024 BİLSEM kılavuzu Eğitim Konteyner okulda buruk karne sevinci Gündem Karneler saat kaçta verilecek? İlkokul, ortaokul, lisede karneler ne zaman dağıtılacak? Eğitim