DUS ek yerleştirme sonuçları açıklandı!

2022 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı’nın ek yerleştirme sonuçları açıklandı. 4 Ocak 2023'te sona eren tercihlere göre ek yerleştirme sonuçlarına ÖSYM sayfasından erişilebilir. İşte ÖSYM 2022 DUS ek yerleştirme sonuçları sorgulama ekranı...

Abone ol

ÖSYM, DUS ek yerleştirme sonuçlarını açıkladı. DUS ek yerleştirme için tercihler 29 Aralık ile 4 Ocak arasında alınmıştı. Ek yerleştirme sonuçları ÖSYM sonuç sayfasından öğrenebilir.

DUS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI SORGULAMA

DUS ek yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle öğrenilebilir.

DUS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI

EK YERLEŞTİRME SONRASINDA 29 BOŞ KONTENJAN KALDI

29 Aralık - 4 Ocak tarihleri arasında yapılan tercihler sonrasında ÖSYM, DUS ek yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Yapılan tercihler sonrasında genel kontenjanda 2, yabancı uyruk kontenjanında 27 boş kontenjan kaldı.

Toplamda bir yabancı uyruklu ile 94 aday tercih yaptı. Genel kontenjanda ayrılan 4 kişilik kontenjan için 2 kişi yerleştirildi. Yabancı uyruklu için ayrılan 28 kontenjan için tercih yapan bir aday vardı ve geriye 27 boş kontenjan kaldı.

Pek çok nasıl yazılır? Eğitim Milli Eğitim Bakanı'ndan atama açıklaması Gündem Birtakım ayrı mı birleşik mi yazılır? Eğitim MSÜ başvuru ne zaman? Eğitim