DGS geç başvuruları ne zaman başlayacak? 2024 DGS geç başvuru ücreti ne kadar?

Dikey Geçiş Sınavı geç başvuru günü merak ediliyor. 2024 DGS başvuruları 10-20 Mayıs tarihleri arasında yapıldı. Lisans eğitimine geçmek isteyen yüksek okulu mezunu adaylardan bu tarihleri kaçıranlar, 2024 DGS geç başvuru gününü öğrenmek istiyor. Peki, DGS geç başvuru ne zaman yapılacak, geç başvuru ücreti ne kadar?

Abone ol

Dikey Geçiş Sınavı için geç başvuruları yarın alınacak. ÖSYM tarafından 2024 DGS başvuru için verilen süre 20 Mayıs'ta sona erdi. Meslek yüksekokulları ile açık öğretim ön lisans programlarından mezun olan ve normal süreyi kaçıran adaylar, DGS geç başvuru ücreti ne kadar merak ediyor. İşte 2024 DGS geç başvuru tarihi ve ücretine dair bilgiler...

DGS GEÇ BAŞVURU NE ZAMAN?

ÖSYM sınav takvimine göre Dikey Geçiş Sınavı (2024-DGS) geç başvuru günü 28 Mayıs 2024 Salı. 

DGS GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

Geç başvuru gününde yapılan başvurularda sınav ücreti %50 artırımlı olarak ödenmesi gerekiyor. 2024 DGS geç başvuru ücreti 885 TL. 

DGS BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Adaylar, başvurularını TC kimlik numarası ve şifre ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr  adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından yapabilecek.

DGS 2024 başvuru yapmak için tıklayınız

DGS başvuru kılavuzu 2024

E-YDS 2024/6 (İngilizce) ve e-YDS 2024/7 (Almanca/Fransızca) sonuçları açıklandı! Eğitim ATA AÖF final sınav giriş belgesi yayımlandı: ATA AÖF dönem sonu sınavı ne zaman, saat kaçta? Eğitim LGS giriş belgeleri yayımlandı Eğitim YKS ne zaman? MEB YKS çevrimiçi deneme sınavı ne zaman, nasıl yapılacak? Eğitim