Devamsızlık affı kalktı mı? Liselere sınıf tekrarı mı geliyor?

Devamsızlık affı kalkıyor mu merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eğitim yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya geldiği programda devamsızlık affı ve sınıf tekrarı konularına açıklık getirdi. Peki, devamsızlık affı kalktı mı? Liselere sınıf tekrarı mı geliyor?

Abone ol

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, gündeme dair açıklamalar yaptı. Okulların açılmasına az bir süre kala Bakan Tekin'in açıklamaları sonrasında "Devamsızlık affı kalktı mı?" "Liselere sınıf tekrarı mı geliyor?" araştırılmaya başlandı. İşte Bakan Tekin'den konuya dair açıklamalar...

DEVAMSIZLIK AFFI KALKIYOR MU?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Başkent Öğretmenevi'nde, medya kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle bir araya gelerek eğitim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Tekin, devamsızlık affı ve liselere sınıf tekrarı konularına açıklık getirdi. 

LİSELERE SINIF TEKRARI MI GELİYOR?

Öğrencilerin devamsızlık durumlarına da değinen Bakan Tekin, "Aynı şekilde devamsızlıkla ilgili ben buradan bir kez daha söyleyeyim, bu konuda önümüzdeki eğitim öğretim yılı sonunda çocuklarımız af ya da benzeri beklenti içinde olmasınlar. Devamsızlık ve sınıf tekrarı konusunda çok ciddiyiz. Şimdiden arkadaşlarımızı uyarmış olalım, sonra bir problemle karşılaşmamak adına." dedi.

İstanbul'da depreme dayanıksız okullardan 50'si için tarih belli oldu Eğitim Liselere sınıf tekrarı geliyor Eğitim YKS tercih sonuçları her an açıklanabilir! Gözler ÖSYM'de... Eğitim Marmara Üniversitesi'nde zam Eğitim