BİLSEM sonuçları açıklandı mı, sonuçları nasıl öğrenilir?

BİLSEM 2023-2024 kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler bugün açıklandı. Bilim ve Sanat Merkezlerinde eğitim alacak öğrencilerin belirlenmesinde son olarak mülakat sınavı yapılmıştı. Bireysel değerlendirmeler sonucunda BİLSEM sonuçları MEB tarafından erişime açıldı. Peki, BİLSEM sonuçları nasıl öğrenilir? BİLSEM kayıtları ne zaman yapılacak?

Abone ol

BİLSEM sonuçları gözler açıklandı. 2023-2024 eğitim öğretim yılından itibaren bilim ve sanat merkezlerimizde (BİLSEM) eğitim alacak öğrencilerin yetenek alanlarına göre değerlendirmeleri tamamlandı. Sonuçlar meb.gov.tr adresinden yayınlandı. 

BİLSEM SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

MEB tarafından yayımlanan 2023-2024 BİLSEM kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler açıklandı. BİLSEM sonuçlarını aşağıdaki linkten TC kimlik numarası, doğum tarihi ve güvenlik kodunu girerek öğrenilirsiniz. 

BİLSEM sonuçları sorgulamak için tıklayınız

BİLSEM KAYITLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

BİLSEM takvimine göre 7-11 Ağustos tarihlerinde itiraz başvuruları alınacak. 14-18 Ağustos tarihlerinde yapılan itirazlar değerlendirilecek. BİLSEM kayıtları ise 14-31 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Öğrencinin kayıt bölgesindeki BİLSEM listesi için tıklayınız.

LGS 2. nakil dönemi bugün sona eriyor! Sonuçlar ne zaman açıklanacak? Eğitim ATA AÖF yaz okulu ve üç ders sınavı ne zaman? Eğitim KYK yurt, burs, kredi başvuru tarihleri 2023 ne zaman? Eğitim 40 üniversiteye 52 yeni fakülte Gündem