BİLSEM kayıtları ne zaman sona eriyor, nasıl yapılır?

BİLSEM kayıt tarihleri merak ediliyor. Bilim ve Sanat Merkezleri yani BİLSEM sonuçları açıklandı. Kesin kayıt hakkı kazanan adayların ilanı sonrasında BİLSEM kayıt süreci başladı. Peki, BİLSEM kayıtları ne zaman sona eriyor?

Abone ol

Bilim ve Sanat Merkezleri kayıtları devam ediyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılında BİLSEM'e kayıt hakkı kazanan öğrenciler, kendilerine yakın bilim ve sanat merkezlerine kayıtlarını yapabiliyor. 14 Ağustos başlayan BİLSEM kayıtları ne zaman sona eriyor sorusu ise halen kayıt yaptırmayan öğrenciler tarafından sorgulanıyor.

BİLSEM KAYITLARI NE ZAMAN SONA ERİYOR?

BİLSEM'e kayıt hakkı kazanan öğrenciler, 4 Ağustos'ta ilan edildi. Kazanan öğrencilerin BİLSEM kayıtları ise 14 Ağustos'ta başladı. Kayıtlar 31 Ağustos'ta sona erecek.

BİLSEM KAYIT NASIL YAPILIR?

Bilim ve Sanat Merkezleri kayıtları online olarak yapılamıyor. Bilim ve sanat merkezlerine kayıt hakkı kazanan öğrenciler, 14-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında örgün eğitim kurumlarının bağlı olduğu il/ilçelerin sorumluluk alanında yer alan bilim ve sanat merkezlerine kayıtlarını yaptırabilecek.

Gerekli evraklar

BİLSEM'e kayıt sürecinde;

a) Kayıt formu (Ek-2),

b) Veli muvafakat belgesi (Ek-3),

c) Örgün eğitim kurumundan alınan öğrenci belgesi istenir.

d.T.C. Kimlik Kartı Fotokopisi

3. BİLSEM sonuç belgesi çıktısı

KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? Eğitim Üniversitelere e-kayıt ne zaman başlıyor, nasıl yapılır? Eğitim YKS birincisinin kazandığı bölüm tartışma konusu Eğitim Okul kıyafeti değişecek mi? MEB'ten karar Eğitim