Bekçilik yazılı sınavı ne zaman? Bekçilik fiziki yeterlilik sınav sonuçları belli oldu mu?

Bekçilik yazılı sınav tarihi merak ediliyor. Alınacak bin 250 bekçi için adaylar, son olarak fiziki yeterlilik sınavına girdiler. Şimdi gözler Polis Akademisi resmi sitesinde. Peki, bekçilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Abone ol

Polis Akademisi , 2023 yılı 1. dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği başvuruları şubat ayında alınmıştı. Haziran ayında ise fiziki yeterlik sınavı için sınav giriş belgesi yayımlanmıştı. Bu sınavdan başarılı olan adaylar, bekçilik yazılı sınavına girecek. Peki, bekçi alımı sınav sonuçları açıklandı mı?

BEKÇİ ALIMI SINAV SONUÇLARI BELLİ OLDU MU?

Bekçi alımı için şubat ayında ön başvurular alındı. 6 Haziran'da ise sınav giriş belgesi yayımlandı. İlan edilen sınav tarihi ve Sınav Merkezinde adayların şahsen müracaatları alınacak, ön sağlık kontrolü işlemleri yapılacak ve Fiziki Yeterlilik Sınavına katılacaklardı.

Polis Akademisi tarafından fiziki yeterlilik sınav sonuçları için açıklama henüz gelmedi. Bu sınavı geçenler, yazılı sınava katılmaya hak kazanacak.

BEKÇİ ALIMI NASIL YAPILIYOR?

Bekçi alımı için ilk olarak adaylar ön başvurularını yapıyor. Bu başvuruların değerlendirilmesi sonrasında kabul edilenler; Ön Sağlık Kontrolü sonrası, sınav aşamalarının sırasıyla Fiziki Yeterlilik Sınavı, Yazılı Sınav ve Mülakat Sınavı uygulanıyor. Bu aşamaların hepsini geçen adaylar, bekçilik eğitimine katılıyor.

Deprem bölgesindeki öğretmenler için yeni karar Eğitim YKS açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Eğitim Öğretmenler için 3. hizmet bölgesi kararı Gündem Ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman? Eğitim