Bakan Yusuf Tekin'den kendisine hakaret eden öğretmene cevap

Sahte hesap üzerinden Çanakkale'den Gazze'ye bağımsızlık ruhu ve vatan sevgisi isimli açılış dersini vermeyeceğini açıklayan öğretmen Bakan Yusuf Tekin'e hakaret etmişti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin sosyal medyada kendisine hakaret eden öğretmenin sonradan özür dilemesi üzerine verdiği cevapla gündem oldu.

Abone ol
  • Sosyal medyada da öğretmen olduğunu iddia eden bir şahıs Bakan Yusuf Tekin'e hakareti sonrası özür diledi.
  • Yeni eğitim-öğretim döneminde Çanakkale'den Gazze'ye bağımsızlık ruhu ve vatan sevgisi açılış dersi ile başlamıştı.
  • Ders hakkında tepki gösteren öğretmen "Yusuf Tekin istediği kadar anırsın Gazze diye. Ben öğretmenim. Çanakkale bölümünü anlatırım. O kadar" ifadelerini kullanmıştı.
  • Sosyal medya hesabından geri adım atarak Bakan Tekin'den özür dileyen öğretmen "Değerli bakanım Yusuf Tekin. Bir anlık gafletle paylaştığım ve sonrasında çok pişman olduğum haddimi çok aşan bu twit nedeniyle çok pişman ve üzgünüm. Siz değerli bakanımın gönlünün enginliğine sığınıyor, özürlerimi sunuyor, affınızı diliyorum" dedi.

BAKAN TEKİN'DEN CEVAP GELDİ

  • Bakan Tekin ise paylaşımı alıntılayarak "Estağfirullah hocam. Hepimiz insanız. Allah yolunuzu açık etsin, yardımcınız olsun…" ifadelerini kullandı.

HAKARET EDEN ÖĞRETMEN HESABINI KAPATTI

  • Son paylaşımında "Bu hesap 24 Eylül 2024 Salı günü saat: 17:31'de kapanacaktır" diyen öğretmen hesabını kapattı.
Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi: Dostluğun Bilimdeki Yansıması Gündem Bakan Tekin, Düzce'de Eğitim Projelerini Tanıttı Gündem Bakü Türk Anadolu Lisesi'nin Başarılı Mezunları Eğitim KPSS önlisans sonuçları açıklandı Eğitim