AUZEF final sınav sonuçları açıklandı, nasıl öğrenilir? AUZEF bütünleme sınavı ne zaman?

AUZEF final yani bitirme sınavı sonuçları açıklandı. AUZEF final sınavı 29-30 Haziran'da yapılmıştı. Sınav sonuçları, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından duyuruldu. Öğrenciler, sınav sonuçlarını sorgularken bütünleme sınav tarihini de araştırıyordu. Peki, AUZEF sınav sonuçları nasıl öğrenilir, bütünleme sınavı ne zaman?

Abone ol

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi AUZEF bitirme sınav sonuçları belli oldu. Üç oturumda yapılan AUZEF final sınav sonuçları sonrasında bütünleme sınavı için sınav merkezi tercihleri alınmaya başlandı. AUZEF sınav sonuçları, öğrenci girişi ile görülebiliyor. Peki, AUZEF bütünleme sınavı ne zaman yapılacak?

AUZEF FİNAL SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI!

2023-2024 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı Bitirme Sınavı (Final) sınav sonuçlarınızı auzefsinav.istanbul.edu.tr adresi üzerinden görüntüleyebilirsiniz. 

AUZEF sınav sonuçları için tıklayınız

AUZEF BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN?

2023-2024 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı Bütünleme Sınavı (Telafi), 03-04 Ağustos 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

BÜTÜNLEME SINAV MERKEZİ TERCİH İŞLEMLERİ

Sınav merkezi tercih işlemlerinizi 10 Temmuz 2024 Çarşamba saat 23.59’a kadar https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresinden yapabilirsiniz.

Sınav Merkezi Tercih Kılavuzu

YKS ne zaman açıklanıyor? YKS bu hafta açıklanır mı? 2024 YKS sonuçları nasıl öğrenilir? Eğitim E-YDS 2024/9 İngilizce sınav sonuçları açıklandı mı, nasıl öğrenilir? Eğitim E-YDS saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? E-YDS 9 İngilizce sınavına son giriş saat kaçta? Eğitim AÖL 3. dönem sınavı ne zaman? AÖL yedek salon seçimi nasıl yapılır, kimler yapabilir? Eğitim