ATA AÖF yaz okulu ders kayıtları ne zaman bitiyor, ders kayıt ücreti ne kadar? 2024 ATA AÖF yaz okulu hangi tarihlerde nasıl yapılacak?

ATA AÖF yaz okulu ders kayıtları devam ediyor. En fazla beş dersin seçilebildiği ATA AÖAF yaz okulu kayıtları 15 Temmuz'da başlamıştı. OBS üzerinden yapılan yaz okulu son kayıt tarihi merak ediliyor. Peki, ATA AÖF yaz okulu ders kayıt ücreti ne kadar? ATA AÖF yaz okulu ne zaman?

Abone ol

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi yani ATA AÖF Yaz Okulu ders kayıtları 15.07.2024 - 21.07.2024 tarihleri arasında yapılacak. Ders notlarını yükseltmek veya üstten ders almak isteyen öğrenciler, yaz okuluna katılmak istiyor. Kayıtların bitmesine az bir süre kaldı. Peki, ATA AÖF yaz okulu ders kayıt ücreti ne kadar? İşte detaylar...

YAZ OKULU DERS SEÇİM VE KAYIT İŞLEMLERİ

Yaz okulu kayıt işlemleri, ders seçiminin ardından öğretim ücretinin ödenmesi ile gerçekleşecektir. Öğrenciler, yaz okulunda en fazla toplam 5 adet ders (Açılan dersler öğrencilerin OBS’lerine tanımlanmıştır.) alabilirler. Bu dersler, öncelikle alt yarıyıl dersleri olmak üzere, daha önce alınıp başarısız olunan (FF harf notlu) ve/veya ilk defa alınacak derslerden sadece yaz okulunda olmak üzere, takip eden üst yarıyıllardan (güz ya da bahar) seçilebilir. Kayıt ile birlikte sınav yeri tercihleri alınacak ve hiçbir şekilde değiştirilmeyecektir. Yaz okuluna kayıt yaptıran öğrencilere herhangi bir nedenle materyal ücreti iadesi yapılmayacaktır. Yaz okulu kayıtları 21 Temmuz 2024 Pazar günü saat 23.59'a kadar yapılabilecektir.

YAZ OKULU TARİHLERİ

Yaz Okulu 22 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak, 23 Ağustos 2024 tarihinde sona erecek. Yaz Okulu ve Mezuniyet Üç Ders Sınavı 24 Ağustos 2024’te 81 ilde aynı anda ve yüz yüze yapılacaktır.

YAZ OKULU DERS KAYIT ÜCRETİ

Yaz Okulu ücretleri her program için 1.750 TL’dir. Yaz okuluna kayıt yaptıran öğrencilere herhangi bir nedenle materyal ücreti iadesi yapılmayacaktır.

Öğrenciler, yaz okulunda en fazla toplam 5 adet ders (Açılan dersler öğrencilerin OBS’lerine 15.07.2024 tarihinden itibaren tanımlanacaktır.) alabilirler. Bu dersler, öncelikle alt yarıyıl dersleri olmak üzere, daha önce alınıp başarısız olunan (FF harf notlu) ve/veya ilk defa alınacak derslerden sadece yaz okulunda olmak üzere, takip eden üst yarıyıllardan (güz ya da bahar) seçilebilir.

Müfredat programlarında yer alan uygulama dersleri, sadece güz ya da bahar yarıyılı içerisinde alınmış ve ara sınav (vize) notu oluşmuş ancak bu dersten başarısız olunmuş ise yaz okulunda alınabilir. Yarıyıl içerisinde hiç alınmamış olan uygulama dersleri yaz okulunda alınamaz.

ÖSYM - MEB sınav takvimine göre Cumartesi-Pazar hangi sınavlar var? Eğitim 2024-ALES/2 sınavı ne zaman, sınav giriş yeri nasıl, nereden öğrenilir? Eğitim LGS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak, nakil tarihleri nedir? Eğitim ÖSYM MEB'in sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları açıklandı Eğitim