ATA AÖF final sınavı ne zaman? ATA AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı mı, sınav giriş yeri nasıl öğrenilir?

ATA AÖF bahar dönemi final sınavı tarihi yaklaşıyor. Sınav için hazırlanan öğrenciler, sınava girecekleri yeri merak ediyor. Final yani yarıyıl sonu sınavı, başarı notuna yüzde 70 etkisi var. Peki, ATA AÖF final sınavı ne zaman? ATA AÖF dönem sonu sınav giriş belgesi yayımlandı mı, ne zaman?

Abone ol

Atatürk Üniversite Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi ATA AÖF'te bahar dönemi final sınavına az bir zaman kaldı. Dokuz gün sonra yapılacak sınav tarihi yaklaşırken öğrenciler de ATA AÖF sınav giriş belgesinin yayınlanmasını bekliyor. Peki, ATA AÖF final sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? ATA AÖF final sınavı ne zaman yapılacak? İşte sınav giriş belgesi sorgulama ekranı...

ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYIMLANDI MI?

2023-2024 Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi yarıyıl sonu sınav giriş yerleri henüz açıklanmadı. Final sınavına dokuz gün kaldı. Önceki sınavlara bakıldığı zaman bu hafta sonuna kadar sınav giriş belgesinin yayınlanması bekleniyor. 

ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

ATA AÖF sınav giriş belgesine OBS üzerinden erişime açılıyor. obs.atauni.edu.tr adresinden TC kimlik numarası ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra duyurular kısmından ATA AÖF sınav giriş belgesini alabilirsiniz.

ATA AÖF sınav giriş belgesi için tıklayınız

ATA AÖF FİNAL SINAVI NE ZAMAN?

ATA AÖF final - yarıyıl sonu sınavı 1-2 Haziran'da üç oturumda yapılacak.

01 Haziran 2024 Saat:09:30 Yarıyıl Sonu (Final) Sınavı I. Oturum

01 Haziran 2024 Saat:14:00 Yarıyıl Sonu (Final) Sınavı II. Oturum

02 Haziran 2024 Saat:15:00 Yarıyıl Sonu (Final) Sınavı III. Oturum

Öğretmenlerin il içi tayin sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Eğitim E-YDS 2024/6 (İngilizce) ek başvuru nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar? Eğitim TUS tercihleri başladı: 2024-TUS 1. Dönem tercih nasıl yapılır? Eğitim ÖSYM tarafından 2024 YKS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? Eğitim