AÖL sınav giriş belgesi yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? AÖL 1. dönem sınavı tarihi nedir?

AÖL 1. dönem sınavı tarihi yaklaşıyor. AÖL 2023/1 dönem sınavına az bir zaman kala öğrenciler, Açık Öğretim Lisesi sınav giriş belgesi ne zaman yayınlanacak merak ediyor. Peki, AÖL sınav giriş yerleri belli oldu mu, sınav giriş belgesine nereden bakılır? AÖL 1. dönem sınavı ne zaman, kaç gün kaldı?

Abone ol

Açık Lise öğrencileri, 2023/1 dönem sınavı için hazırlıklarını sürdürüyor. MEB, öğrencileri, fotoğraflı sınav giriş belgesi olmayan öğrencisinin sınava alınmayacağı konusunda bir kez daha uyardı. Açık Lise öğrencileri de AÖL sınav giriş yerleri ne zaman belli olacak, AÖL sınav giriş belgesi ne zaman açıklanacak merak ediyor. Peki, AÖL 1. dönem sınavı ne zaman yapılacak? 

AÖL SINAV GİRİŞ BELGESİ NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

AÖL 1. dönem sınavı giriş belgesi, 18 Aralık 2023 tarihinde yayınlanacak. Sınav giriş belgesini, Öğrenci/T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile;
- Açık öğretim liseleri için https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx, 
- Açık Öğretim Ortaokulu için https://aionet.meb.gov.tr/OgrenciGiris.aspx internet adreslerinden TC kimlik numarası veya öğrenci numarası ve şifre ile giriş yaparak fotoğraflı sınav giriş belgelerini alabilirsiniz.

AÖL SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

AÖL 1. DÖNEM SINAV TARİHLERİ

Açık Öğretim Kurumları (Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam
Hatip Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu), 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. Dönem Yazılı
Sınavları

1. Oturum: 23 Aralık 2023 Cumartesi saat 10.00’da
2. Oturum: 23 Aralık 2023 Cumartesi saat 14.00’te,
3. Oturum: 24 Aralık 2023 Pazar günü saat 10.00’da.

AÇIK LİSE SINAVI ONLINE MI OLACAK?

Açık Öğretim Ortaokulu sınavları 2 (iki) oturum, açık öğretim liseleri ise 3 (üç) oturum halinde gerçekleştirilecek. Milli Eğitim Bakanlığı, AÖL 1. dönem sınavlarının online değil yüz yüze yapılacağını açıkladı.

AÖF sınav sonuçları için öğrenciler o tarihi bekliyor! Eğitim TUS ek yerleştirme tercih dönemi başladı! 2. dönem tercihleri kimler yapabilir? Eğitim VGM burs miktarını artırdı! Peki, ödemeler ne zaman başlıyor? Eğitim YÖKDİL 2024 ne zaman, başvuru tarihi nedir? Eğitim