AÖL sınav giriş belgesi ne zaman çıkacak? Açık Öğretim Lisesi 3. dönem sınavı ne zaman?

AÖL sınav giriş yeri için gözler MEB'te. 2024 yılı 3. dönem sınav tarihi yaklaşıyor. Açık lisede öğrenimlerine devam eden öğrenciler, AÖL sınav giriş yerini merak ediyor. Peki, AÖL sınav giriş belgesi ne zaman çıkacak? AÖL sınavı ne zaman?

Abone ol

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak Açık Öğretim Kurumları 2023-2024 eğitim öğretim yılı 3. dönem yazılı sınavı tarihi yaklaşıyor. Sınava girecek öğrenciler, son hazırlıklarını yaparken MEB tarafından açıklanacak AÖL sınav giriş belgesi ile sınava girecekleri okul, salon, sıra numarasını öğrenebilecek. Peki, bugün AÖL sınav giriş belgesi yayımlanacak mı? AÖL sınav giriş yeri nasıl öğrenilir? 

AÖL 3. DÖNEM SINAVI NE ZAMAN?

Sınav tarihleri ve saatleri şöyle;

1. Oturum: 20 Temmuz Cumartesi 10.00
2. Oturum: 20 Temmuz Cumartesi 2024 14.00
3. Oturum: 21 Temmuz 2024 Pazar 10.00 

SINAV GİRİŞ BELGESİ NE ZAMAN YAYIMLANACAK? 

Öğrencilerin sınava girecekleri okul, bina, sınıf, sıra numarasını gösteren AÖL 3. Dönem sınav giriş belgesi 15 Temmuz 2024 tarihinde yayımlanacak. 

AÖL SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Açık Öğretim Ortaokulu öğrenciler https://aionet.meb.gov.tr/OgrenciGiris.aspx ve 
Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri  https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx internet adreslerinden öğrenci/T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile giriş yaparak fotoğraflı sınav giriş belgelerini alabilecekler.

KPSS cevap anahtarı yayınlandı Eğitim Bakan Tekin'den Fransız okulları iddialarına cevap Eğitim Lise tercihleri ne zaman bitiyor? LGS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? Eğitim 2024 TYT AYT ne zaman açıklanacak? YKS bu hafta açıklanacak mı? Eğitim