AÖL 3. dönem sınavı ne zaman? Açık Lise sınav giriş yeri nasıl öğrenilir?

AÖL 3. dönem sınav tarihi yaklaşıyor. Açık Lisede eğitime devam eden öğrenciler, 3. dönem sınavı için hazırlıklarını sürdürüyor. MEB tarafından yapılacak AÖL 3. dönem yazılı sınavlarına ait sınav giriş belgesi yayımlandı. Peki, AÖL 3. dönem sınavı ne zaman, sınav giriş yeri nasıl öğrenilir?

Abone ol

Açık Öğretim Liseleri 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 3. Dönem yazılı sınavlarının sınav giriş belgeleri, Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sisteminde yayımlandı. Öğrenciler; Öğrenci Numarası veya T.C. Kimlik Numarası ile şifrelerini kullanarak https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx internet adresinden sınav giriş belgelerini alabilirler.

AÖL 3. DÖNEM SINAVI NE ZAMAN?

Sınav tarihleri ve saatleri şöyle;

1. Oturum: 20 Temmuz Cumartesi 10.00
2. Oturum: 20 Temmuz Cumartesi 2024 14.00
3. Oturum: 21 Temmuz 2024 Pazar 10.00 

AÖL SINAV GİRİŞ YERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Açık Öğretim Ortaokulu öğrencileri https://aionet.meb.gov.tr/OgrenciGiris.aspx 

Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri  https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx internet adreslerinden öğrenci/T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile giriş yaparak fotoğraflı sınav giriş belgelerini alabilecekler.

KPSS ortaöğretim başvuru nasıl yapılır, kimler yapabilir, başvuru ücreti ne kadar? Eğitim KPSS ne zaman? Bu hafta sonu KPSS sınavı var mı? Eğitim ALES sınavı ne zaman? 2024-ALES/2 sınav giriş belgesi yayımlandı mı, ne zaman yayımlanır? Eğitim YKS tercih tarihleri belli oldu: İşte tercih takvimi Eğitim