AÖF yaz okulu sınav giriş yerleri belli oldu

AÖF yaz okulu tarihi merak ediliyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu, 3 Temmuz'da başladı. Öğrenciler, başvuru sırasında en fazla beş ders seçimi yaptılar. Okulun biteceği gün AÖF yaz okulu sınavı yapılacak. Peki, AÖF yaz okulu sınav giriş yerleri belli oldu mu, AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, online mı olacak?

Abone ol

AÖF yaz okulu sınavı için geriye sayım sürüyor. Öğrenciler, AÖF yaz okulu sınavı hazırlıklarını sürdürüyor. En fazla beş ders seçilen AÖF yaz okulu bitimiyle sınav yapılacak. Öğrenciler, AÖF yaz okulunu ya dersten geçmek ya da aldıkları notu yükseltmek için tercih ediyor. Peki, AÖF yazılı sınavı ne zaman, nasıl yapılacak? AÖF yaz okulu sınav giriş belgesi yayımlandı mı?

AÖF YAZ OKULU SINAVI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi akademik takvimine göre AÖF yaz okulu sınavı 19 Ağustos 2023'te yapılacak.

AÖF YAZ OKULU SINAV GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU

Açıköğretim Fakültesi sınav giriş belgesi yayımlandı. AÖF yaz okulu sınav giriş belgesini "Açıköğretim Öğrenci Bilgi Sistemi"ne giriş yaparak alabilirsiniz. 

AÖF yaz okulu sınav giriş belgesi için tıklayınız

AÖF YAZ OKULU SINAVI ONLİNE MI OLACAK?

Açıköğretim Fakültesi'nde bahar dönemi sınavları online olarak yapıldı. Öğrenciler, AÖF yaz okulu sınavının da online olmasını bekliyor. Fakat konuya dair resmi açıklama henüz yapılmadı.

Bursluluk sınavı ne zaman, sınav giriş yerleri açıklandı mı? Eğitim KPSS ÖABT sınavı ne zaman, sınav giriş belgesi nasıl alınır? Eğitim YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Eğitim DGS sonuçları ne zaman açıklanacak, tercihler ne zaman başlayacak? Eğitim