AÖF soru ve cevap kağıtları ne zaman yayınlanacak 📝? 2023 AÖF ara sınav sonuçları ne zaman belli olur?

AÖF güz dönemi ara sınavı bu hafta sonu yapılacak. Açık Öğretim Fakültesi vize sınavı sonucu, başarı notuna yüzde 30 katkısı olacak. Sınav sonrasında öğrenciler, ne kadar doğruları-yanlışları bilmek istiyor ve AÖF ara sınav soru cevapları ne zaman yayınlanacak merak ediyor. Peki, AÖF sınav sonuçları ne zaman belli olur?

Abone ol

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi 2023-2024 güz dönemi ara sınavları, 9-10 Aralık tarihlerinde yapılacak. Öğrencilere, ders başı 20 soru sorulacak ve 30 dakika süre verilecek. Sınav sonrasında öğrencilerin ilk baktığı AÖF sınav soru cevapları olacak. Peki, AÖF sınav soru cevapları ne zaman erişime açılır? AÖF sınav sonuçları ne zaman belli olur? İşte detaylar...

AÖF SINAV SORU CEVAPLARI NE ZAMAN YAYIMLANIR?

Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri bugün ve yarın vize sınavına girecek. Sınavlarda yirmi soru için otuz dakika süre verilecek. AÖF soru ve cevaplarının, ara sınavlarının tamamlanması ardından erişime açılması bekleniyor. 

Öğrenciler, ilgili dönem veya geçmiş dönemlere ait sınavların soru ve cevaplarına Anadolu Mobil ve ekampus.anadolu.edu.tr adresinden giriş yaparak ulaşabilir.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLUR?

Sınav değerlendirilirken, her testteki doğru cevaplarınızın sayısından yanlış cevaplarınızın sayısının dörtte biri düşürülerek puanınız hesaplanacaktır. Sınav sonuçları, sınav tarihinden yaklaşık 15 gün içinde Anadolu Mobil ve aosogrenci.anadolu.edu.tr​ adresinden öğrenilebilir.

AÖF sınavı ne zaman, saat kaçta? AÖF ara sınavı ne kadar sürüyor? Eğitim Sınıfta kalbi duran çocuğu öğretmeni hayata döndürdü! Yerel Haberler 100 gençten 39'u beceri düzeyinin altında Eğitim ALES 2024 ne zaman? ALES başvuruları ne zaman başlıyor? Eğitim