AÖF sınavları online mı olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle üniversitelerde tamamen uzaktan eğitime geçileceğini açıkladı. Bu açıklama sonrasında AÖF sınavları online mı olacak merak edilmeye başlandı. Peki, AÖF ikinci dönem ne zaman başlayacak? AÖF kayıt yenileme ne zaman?

Abone ol

AÖF sınavları online mı olacak? Üniversitelerde bahra dönemi açılışı geçici olarak ertelenmişti. Bugün ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm üniversitelerin bahar döneminde online eğitime geçeceğini söyledi. Açık Öğretim öğrencileri de sınavların online olup olmayacağını araştırıyor. Peki, AÖF bahar dönemi kayıt yenileme ne zaman? AÖF sınavları online mı olacak? İşte detaylar...

AÖF BAHAR DÖNEMİ NE ZAMAN?

Kahramanmaraş depremi nedeniyle YÖK, üniversitelerde bahar eğitim ve öğretim dönemi açılışını ikinci bir duyuruya kadar geçici olarak ertelendiğini açıklamıştı. İkinci dönemin başlayacağı tarih henüz açıklanmadı.

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

Anadolu Üniversite Açık Öğretim Fakültesi AÖF, 2022-2023 akademik takvimine göre kayıt yenileme tarihi 13 Şubat - 24 Şubat tarihleri arasında yapılacaktı. Bahar dönemi açılışını ertelenmesi sonrasında akademik takvim yenilendi. AÖF kayıt yenileme tarihi, YÖK'ten gelen açıklamaya göre belirlenecek.

AÖF SINAVLARI ONLİNE MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm üniversitelerin yaza kadar uzaktan eğitime geçeceğini söyledi. Bu durumda sınavların da online yapılması bekleniyor. Pandemi dönemindeki gibi AÖF sınavları yine online yapılabilir.

LGS ertelenecek mi? Eğitim YKS ertelenecek mi? Üniversite sınavı ne zaman? Eğitim 2023 LGS'de hangi konular geçerli olacak? Eğitim 12. sınıf 1. dönem konuları hangileri? Eğitim