AÖF sınavı ne zaman, saat kaçta? AÖF ara sınavı ne kadar sürüyor? Açık öğretim sınav giriş belgesi nasıl çıkarılır?

AÖF güz dönemi ara sınavı , bu hafta sonu yapılacak. Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri, yüz yüze yapılacak sınav için son hazırlıklarını yaptı. Peki, AÖF sınavı saat kaçta başlıyor, ne kadar sürüyor? AÖF sınav giriş belgesi nasıl çıkarılır? İşte detaylar...

Abone ol

Anadolu Üniversite Açık Öğretim Fakültesi güz dönemi ara sınavı 9-10 Aralık'ta yapılacak. Sınava katılacak binlerce AÖF öğrencisi, sınav saatini bekliyor. Sınav giriş yeri, salon bilgisi veren sınav giriş belgesi AÖF öğrenci girişi ile alınıyor. Peki, AÖF sınavı saat kaçta başlıyor? AÖF sınav giriş yeri nasıl öğrenilir? Sınav ne kadar sürüyor?

AÖF SINAVI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

AÖF güz dönemi ara sınavı, 9 Aralık Cumartesi ve 10 Aralık Pazar günü yapılacak. Sınavlar, sabah 9.30'da başlıyor. Sınav saati alınan derse göre değişmektedir. Sınav giriş belgesinden kontrol edilmesi gerekiyor.

AÖF SINAVI NE KADAR SÜRÜYOR?

Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika sınav süresi verilecektir.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYIMLANDI MI?

AÖF sınav giriş yerleri belli oldu. Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini sınav tarihinden bir hafta öncesinde sisteme öğrenci giriş yapılarak veya AÖF Bürolarından alabilecek.

Sınıfta kalbi duran çocuğu öğretmeni hayata döndürdü! Yerel Haberler 100 gençten 39'u beceri düzeyinin altında Eğitim ALES 2024 ne zaman? ALES başvuruları ne zaman başlıyor? Eğitim Ders süresi kısalacak mı? Eğitim