AÖF final sınav sonuçları belli oldu mu, ne zaman açıklanacak?

AÖF final sınav sonuçları merakla bekleniyor. AÖF final sınavı, online olarak yapılıyor. Açık Öğretim öğrencileri, geçen hafta sonu girdikleri sınavların sonuçları açıklandı mı sorguluyor. Peki, AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Abone ol

AÖF sınav sonuçları günün merak edilen konularından. Açık Öğretim Fakültesi Bahar Dönemi final sınavları devam ediyor. Online olarak yapılan AÖF final sınavı, 3-4 Haziran ve 10-11 Haziran'da yapılacak. Peki, AÖF final sınav sonuçları belli oldu mu? İşte AÖF final sınav sonuçları sorgulama ekranı...

AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

AÖF final sınav sonuçları henüz açıklanmadı. Online olarak yapılan vize sınavı sonuçları, sınavlar tamamen bittikten bir hafta sonra açıklanmıştı. AÖF final sınavlarının 10-11 Haziran'da da yapılacağı düşünülürse AÖF sınav sonuçlarının önümüzdeki hafta sonu itibariyle açıklanması bekleniyor.

AÖF FİNAL SINAV SONUÇLARI NEREDEN YAYIMLANIR?

AÖF final sınavı sonuçları, Açık Öğretim Fakültesi öğrenci girişi yaparak sınav sonuçlarına bakılabilir. E-devlet bağlantısı ya da TC kimlik numarası ve şifreniz ile aşağıdaki linkten giriş yapıp not görüntülemeye tıklamanız yeterli.

AÖF sınav sonuçları için tıklayınız

MEB EKYS 2023 sınav sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı! Eğitim Deprem bölgesi başvurularında artış! Eğitim LGS tercihleri ne zaman başlayacak, sonuçlar ne zaman açıklanacak? Eğitim Bursluluk sınavı ne zaman, başvuru ne zaman bitiyor? Eğitim