AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Açık Öğretim Fakültesi AÖF güz dönemi final sınavı sonuç tarihi

AÖF sınav sonuçları merakla bekleniyor. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, 2023-2024 güz dönemi final sınavı 20-21 Ocak'ta yapıldı. Dönem sonu sınavı, başarı notuna yüzde 70 etki ediyor. 4 yanlışın bir doğruyu götüreceği sınavın değerlendirmesi sürüyor. Peki, AÖF sınav sonuçları ne zaman belli olacak? İşte AÖF akademik takvim...

Abone ol

Açık Öğretim Fakültesi öğrenciler, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorguluyor. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan AÖF güz dönemi final sınavı, başarı notuna yüzde 70 etki edecek. Sınav değerlendirilirken doğru cevapların sayısından yanlış cevapların sayısının dörtte biri düşülecek ve kalan sayı sınavla ilgili ham puan olacak. Peki, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? 

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLUR?

AÖF güz dönemi dönem sonu sınav sonuçları için net bir tarih açıklanmadı. AÖF sınav sonuçları, genellikle sınavdan 15 gün sonra belli oluyor. 

AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Sınav sonuçları, Anadolu Mobil ve aosogrenci.anadolu.edu.tr​ adresinden TC kimlik numara sı ve şifre ile ya da e-devlet ile giriş yaparak öğrenilebilirsiniz.

AÖF BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

AÖF Bahar Dönemi Kayıt Yenileme (Ders Ekle-Sil) işlemleri, 01 Şubat 2024 Perşembe - 11 Şubat 2024 Pazar tarihleri arasında yapılacak. 

Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı başvuruları başladı! Eğitim Okullar ne zaman açılacak? 15 tatil ne zaman bitiyor? 2024 MEB eğitim öğretim takvimi Eğitim e-YDS 2024/2 (İngilizce) başvuru nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar? Eğitim MEB'ten öğretmenlere ek yer değiştirme müjdesi! Eğitim