AÖF kayıt yenileme başladı mı? 2023 AÖF güz dönemi kayıt yenileme, ders seçme ne zaman başlayacak?

AÖF kayıt yenileme tarihleri, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi akademik takvimi ile belli oldu. AÖF'te eğitime devam öğrenciler, güz dönemi için ders seçimini açıklanan tarihler arasında yapması ve çıkan ücreti yapması gerekiyor. Peki, 2023 AÖF kayıt yenileme ne zaman başlıyor, nasıl yapılır?

Abone ol

AÖF kayıt yenileme dönemi başlamak üzere. 2023-2024 döneminde Açık Öğretim Fakültesinde eğitim alacak öğrenciler, akademik takvime göre kayıt yenileme işlemlerini yapabilecek. Öğrenciler, ders seçimi ve çıkan katkı payını ödedikten sonra kayıtlarını yeniletmiş olacak. Peki, AÖF güz dönemi kayıt yenileme tarihleri nedir, ne zaman başlıyor?

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

AÖF kayıt yenileme, 2023-2024 akademik takvimine göre 2 Ekim Pazartesi günü başlayacak. Kayıt yenileme için son gün 16 Ekim Pazartesi.

2023-2024 AÖF güz ve bahar dönemi kayıt yenileme kılavuzu için tıklayınız

AÖF GÜZ DÖNEMİ SINAV TARİHLERİ

Güz Dönemi Ara Sınavı 09-10 Aralık 2023
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 20- 21 Ocak 2024

ALES/3 başvuruları ne zaman başlıyor? Eğitim Mühendislik Tamamlama tercihleri nasıl yapılır, tercih ücreti ne kadar? Eğitim DGS ek tercihleri ne zaman başlıyor, nasıl yapılır? Eğitim Son dakika! MEB'den ortak sınavlarla ilgili açıklama geldi! Açık uçlu sorular olacak Eğitim