Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 3 kitabı muzır yayın ilan etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı "Disney Esrarengiz Kasaba Günlük 3", "Farklı Olmaya Cesaret Eden Erkek Çocuklarına Hikayeler" ve "Yaramaz Evin Yeni Misafirleri" isimli kitaplarda yer alan bazı ifade, görsel ve tasvirlerin 18 yaşından küçüklerin maneviyatı ve gelişimleri üzerinde muzır tesir oluşturacağına karar verdi.

Abone ol

Çocukları, Muzır Neşriyattan Koruma Kurulu kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Resmi Gazete'de yer alan karara göre 3 kitap, 1117 sayılı Küçükleri Muzır Neşriyattan Koruma Kanunu kapsamında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Küçükleri Muzır Neşriyattan Koruma Kurulu tarafından resen incelendi. 

O kitaplar şu şekilde:

  • "Disney Esrarengiz Kasaba Günlük 3" 
  • "Farklı Olmaya Cesaret Eden Erkek Çocuklarına Hikayeler"
  • "Yaramaz Evin Yeni Misafirleri"

İncelemeler sonucunda üç kitabın içerisinde yer alan bazı ifade, görsel ve tasvirlerin 18 yaşından küçüklerin maneviyatı ve gelişimleri üzerinde muzır tesir oluşturacağına karar verildi.

AÖL 3. Dönem sınav tarihleri açıklandı: 2024 Açık Öğretim lise sınavları ne zaman? Eğitim AUZEF sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanır, nasıl alınır? Eğitim ATA AÖF final sınav giriş belgesi yayımlandı mı, sınav giriş yeri nasıl öğrenilir? Eğitim Öğretmenlerin il içi tayin sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Eğitim