Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önünde eğildi Yunanistan karıştı! Komşu'yu çalkalayan olay

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantısına katılmak için 6 yıl sonra Yunanistan'a gitti. Günübirlik resmi bir ziyaretin ilk dakikalarında Yunan Dışişleri Bakanı Georgios Gerapetritis'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önünde eğilmesi, Yunanları öfkelendirdi. 

Abone ol
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'ın başkenti Atina'da, Başbakan Kiryakos Miçotakis ile bir araya geldi.

YUNANİSTAN DIŞİŞLERİ BAKANI, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÖNÜNDE EĞİLDİ

  • Erdoğan, Miçotakis'le bir araya gelmeden önce, Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu tarafından Cumhurbaşkanlığı Merkezinde resmi törenle karşılandı. Erdoğan'ın Yunanistan Cumhurbaşkanlığı binasına girerken, Yunanistan Dışişleri Bakanı Georgios Gerapetritis'in eğilmesi dikkatlerden kaçmadı.

YUNANİSTAN KARIŞTI

  • Bakan Gerapetritis'in Cumhurbaşkanı Erdoğan önünde eğilmesi Yunan kamuoyunda ses getirdi. Yunanlılar, Gerapetritis'in davranışına sert tepkilerde bulundu.
Azerbaycan ile Ermenistan anlaştı Dünya Danimarka'da Kuran-ı Kerim yakmak artık yasak! Dünya Gazze'de yüzlerce sivil erkeği soyup gözlerini bağladı! Yaşam Vanuatu'da çok şiddetli deprem meydana geldi Dünya