Yunanistan'da orman yangını: Yerleşim noktaları boşaltıldı

Yunanistan'ın başkenti Atina'ya 30 kilometre mesafedeki Lambraki'de çıkan orman yangını sebebiyle yerleşim birimleri boşaltıldı.

Abone ol
  • Yunanistan İklim Krizi ve Sivil Koruma Bakanlığından vatandaşların cep telefonlarına gönderilen acil uyarıda, çıkan orman yangını sebebiyle Koropi yakınlarındaki Lambraki'de bulunan vatandaşların bölgeyi terk etmesi talep edildi.

KİÇİ TAHLİYE EDİLDİ VE BAZI YOLLAR DA TRAFİĞE KAPATILDI

  • Şiddetli rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamayan yangın sebebiyle Kiçi yerleşim birimi tahliye edildi ve güvenlik gerekçesiyle bazı yollar da trafiğe kapatıldı.
  • Bazı ev ve işyerlerine de sıçrayarak maddi zarara neden olan yangına itfaiye ekipleri hem havadan hem de karadan müdahalede bulunuyor ancak bölgede hızı saatte 90 kilometreye ulaşan rüzgar nedeniyle söndürme çalışmalarında zorluklar yaşanıyor.
Los Angeles'ta okullarda cep telefonu ve sosyal medya yasaklanacak Dünya Rusya ile Kuzey Kore arasında Kapsamlı Stratejik Ortaklık Anlaşması imzalandı Dünya Netahyahu ABD’ye, silah satış engelini kaldırın çağrısında bulundu Dünya Hizbullah'tan İsrail' ters köşe! Askerlerin toplanma alanını vurdular Dünya