Üst üste yığılmış cesetler! Gazze’de dünyayı ayağa kaldıracak görüntüler

ABD'nin desteğiyle 68 gündür Gazze'de katliam yapan İsrail'in vahşetine ilişkin kan donduran yeni görüntüler ortaya çıktı. Cibaliye mülteci kampının batısındaki El Faluja bölgesindeki Shadia Abu Ghazala Okulu'nda üst üste yığılmış çok sayıda cansız beden bulundu.

Abone ol

İsrail'in tam 68 gündür devam ettirdiği soykırıma dair kan donduran görüntüler gelmeye devam ediyor. Al Jazeera, kadın çocuk hatta bebek demeksizin katlettiği sivillere dair korkunç görüntülere ulaştı. Üst üste yığılmış cesetlerin olduğu görüntülerin yer aldığı videoda, görgü tanıklarının ifadelerine de yer verildi.

Gazze'nin kuzeyindeki Jabalia mülteci kampının batısında, El Faluja bölgesindeki Şadia Ebu Gazala Okulu'nda yığılmış cesetlerin yer aldığı bir görüntü servis edildi.

ÜST ÜSTE YIĞILMIŞ CESETLER

Al Jazeera'nın özel haberinde; İsrail'in ağır hava saldırılarının ardından evlerini terk etmek zorunda kalan sivillerin sığındığı bir okulda üst üste yığılmış bedenlerin olduğu gözler önüne serildi.

SINIFA GİRDİLER VE ATEŞ AÇTILAR

Görgü tanığı olan bir kadın 'İsrail askerleri içeri girdi ve onlara ateş açtı. Bütün erkekleri aldılar, sonra sınıflara girdiler ve bir kadına ve onunla birlikte tüm çocuklara ateş açtılar.' sözleri ile İsrail askerlerinin sivilleri nasıl infaz ettiğini anlattı. 

KANIT BULAMADILAR

Ölenler arasında yeni doğmuş bebeklerin de olduğunu söyleyen görgü tanıkları, okulda çok sayıda cansız bedenin bulunduğunu, ancak İsrail askerlerinin aradığı gibi herhangi bir silah veya saldırı malzemesi olduğuna dair kanıt bulamadıklarını anlattı.

Türk Büyükelçiliği yakınlarında patlama Dünya Biden'dan Ukrayna'ya tam destek Dünya BM'de 10 ülke 'ateşkese hayır' dedi Gündem Ateşkes çağrısı tasarısı kabul edildi Dünya