Ünlü sanatçı Madonna’nın İsrail-Filistin açıklamasına nefret yağmuru!

Dünyaca ünlü sanatçı Madonna, İsrail-Filistin savaşı hakkında yaptığı açıklamayla tepki topladı. Çatışmaları yürek parçalayıcı olduğunu belirten Madonna konuyu sahnesinde ele aldı.

Abone ol

Şarkıları insanların diline pelesenk olan, dünyaca ünlü pop sanatçısı Madonna, "Celebration" (Kutlama) adlı dünya turnesinde fırtına gibi esiyor.

NEFRET YAĞMURU

İsrail-Filistin arasında devam eden çatışmalara turnesinde değinerek barış çağrısında bulunan Madonna, internette nefret yağmuruna tutuldu. Bunun üzerine sanatçı, dünya turnesinde ekstra güvenlik önlemleri aldı.

“DÜNYADA NELER OLUYOR?” 

Madonna sahnesinde "Şu anda İsrail ve Filistin arasında yaşananlar açıkçası yürek parçalayıcı ve kimse olanları görmek istemiyor. Çocukların motosikletlerden atıldığını, kaçırıldığını, bebeklerin kafalarının kesildiğini, barış partilerindeki çocukların vurulup öldürüldüğünü görüyorum, dünyada neler oluyor?" demişti.

Ayyıldız Tim ‘İsrail’in Alt Yapısını Yerle Bir Edeceğiz’ Teknoloji İsrail ne cami dinliyor ne de kilise Dünya İsrail'in öldürdüğü gazeteci sayısı 18'e çıktı Dünya Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlu Yair'e mesaj gönderdi Magazin