Ukrayna-Rusya savaşında bir tuhaf olay! Karnına el bombası saplanan asker ameliyat edildi

Ukrayna-Rusya savaşında 1 sene geride kalırken her iki ülkeden de askeri kayıplar yaşanıyor. Henüz savaşın biteceğine dair bir emare ortada yokken savaştan tuhaf enstanteneler de meydana geliyor. Ukrayna saflarında savaşan bir askerin kalbine yakın bir noktada el bombası saplantı. Asker ameliyat edilerek kurtuldu.

Abone ol

Ukrayna'da bir askerin kalbine yakın bölgesinde patlamamış VOG el bombası tespit edildi.

Bombanın her an patlayabilme ihtimali olduğu için Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin en deneyimli cerrahlarından biri olan Andrii Verba tarafından acil bir operasyon gerçekleştirildi.

Sağlık personelinin patlama riskine karşı elektrokoagülasyon ameliyatını gerçekleştiremedi.

Ukrayna Savunma Bakanı Yardımcısı Hanna Maliar, cerrahi müdahalenin başarılı olduğunu ve askerin tedavi altına alındığını söyledi.

Askerin gövdesine, bir saldırı tüfeğinin namlu altına takılı bir El Bombası fırlatıcısından ateşlenen bir VOG bombası saplanmıştı.

Bombanın silahtaki bir arıza sonucu meydana gelen tepme nedeniyle askerin vücuduna girdiği belirtiliyor.

Sosyal medyada viral olan görüntülere yorum yağdı. Pek çok kullanıcı adı açıklamayan asker için 'dünyanın en şanslı askeri' yorumunda bulundu.

Televizyon seyrederken tavandan 3 metrelik yılan düştü Dünya Çöp poşetlerinde 5 ceset bulundu Dünya Biden'ın kilitli dolabı! Dünya İngiltere'nin uydu fırlatma görevi başarısızlıkla sonuçlandı Dünya