Ukrayna - Rusya savaşı devam ederken tepki çeken görüntü! Ordu sözcüsü Ivanna Platovska gece alemlerine aktı

Ukrayna - Rusya savaşı 1 yılı aşkın süredir devam ediyor. Zaman zaman birkaç günlük ateşkes ilan edilse de her iki ülke ordusu da asker kaybediyor. Geçtiğimiz günlerde Ukrayna, Rusya ordusundan 63 kişinin öldürüldüğünü duyurmuştu. Yaşananların ardından Rusya da misilleme olarak Ukrayna'dan 400 askerin öldürüldüğü bilgisini aktardı. Tüm bu yaşananların gölgesinde Ukrayna ordu sözcüsü Ivanna Platovska'nın alemlere akması tepkiyle karşılandı.

Abone ol

Ukrayna - Rusya savaşı 1 yılı aşkın süredir devam ediyor. Zaman zaman birkaç günlük ateşkes ilan edilse de her iki ülke ordusu da asker kaybediyor. 

63 RUS ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ
Ukrayna geçtiğimiz hafta hava saldırıları sonucunda Rusya'dan 63 askerin öldürüldüğü bilgisini aktarmıştı.

RUSYA'DAN MİSSİLEME GECİKMEDİ
Hafta sonu ise Rusya'nın düzenlediği misilleme saldırıları sonucunda 400 Ukrayna askerinin öldüğü bilgisi aktarıldı.

ORDU SÖZCÜSÜ GECE ALEMLERİNDE
Tüm bu savaş ve ölüm durumunun gölgesinde Ukrayna ordu sözcüsü Ivanna Platovska'nın alemlere akması tepkiyle karşılandı. Arkadaşlarıyla eğlenen Platovska'nın dans ettiği anlara dair sosyal medyada konuşulan videosu herkes tarafından eleştirildi.

Tren istasyonunda 32 kişi kaçırıldı Dünya Bulgaristan'da hükümet yine kurulamadı Dünya İsveç: Türkiye'nin taleplerinin hepsini karşılayamayız Dünya Yüzlerce Ukrayna askeri öldürüldü Dünya