Ukrayna Altyapı Bakanı Yardımcısı, jenaratör ihalesinde rüşvet suçundan tutuklandı! Evinden çıkanlar sergilendi

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken Ukrayna'yı sarsan bir yolsuzluk ortaya çıktı. Ukrayna Altyapı Bakan Yardımcısı Vasiliy Lozinskiy rüşvet aldığı gerekçesiyle tutuklandı. NABU tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu devletin yolsuzlukla mücadele etme noktasında kararlılığı ortaya çıktı.

Abone ol

Ukrayna Milli Yolsuzlukla Mücadele Bürosu (NABU) tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında, Ukrayna Altyapı Bakanı Yardımcısı Vasiliy Lozinskiy rüşvet almakla suçlanarak tutuklandı.

400 BİN DOLAR RÜŞVET ALDI İDDİASI
Lozinskiy, bakanın altyapının geliştirilmesinden sorumlu bakan yardımcısı olarak görev yapmaktaydı. İhalede Lozinsky’nin jeneratör satın almak için 400 bin dolar rüşvet aldığı iddia ediliyor.

EVİNDEN ÇIKANLAR SERGİLENDİ
Operasyonda Lozinsky’nin evinde bulunan paralar sergilendi.

Ek olarak, Ukrayna hükümeti son dönemde yolsuzlukla mücadele etme konusunda önemli adımlar atmıştır. Bu operasyon, hükümetin yolsuzlukla mücadele etme konusundaki kararlılığının bir göstergesidir. Bu tür suçların cezalandırılması önemlidir, çünkü yolsuzluk, ülkenin ekonomik ve sosyal gelişimini engelleyebilir.Ayrıca, hükümetin yolsuzlukla mücadele etme konusunda ciddi olduğunu gösterir, bu da ülkenin yatırımcılar için daha cazip hale gelmesini sağlar. Bu operasyon, hükümetin yolsuzlukla mücadele etme konusunda ciddi olduğunu ve bu tür suçların cezalandırılacağını gösterir.

Akşener'den İsveç'e tepki Gündem Ermeni Patrik'ten Kur'an-ı Kerim yakanlara tepki Dünya SON DAKİKA: ABD'de Los Angeles yakınlarında silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var Dünya Çinli yetkiliden Kovid-19 itirafı Dünya