Trump LGBT ile mücadelede kararlı olduğunu vurguladı: Tarihi bir adım atacağım

Trump, Wahshington'da katıldığı toplantıda LGBT ile mücadelede kararlı olduğunu bir kez daha vurguladı. Erkek ve kadın dışında üçüncü cinsiyeti reddeden Trump, 2024 başkanlık seçimlerini kazanması halinde 'Zehirli toplumsal cinsiyet ideolojisini bertaraf etmek üzere tarihi bir adım' atacağını ifade etti.

Abone ol

ABD'nin önceki başkanı Donald Trump, Wahshington'da düzenlenen bir etkinlikte konuşma yaptı. Erkek ve kadın dışındaki üçüncü bir cinsiyetin varlığını reddettiğini söyleyen Trump, "Zehirli toplumsal cinsiyet ideolojisini bertaraf etmek üzere tarihi bir adım atacağım" diyerek LGBT konusundaki tavrını bir kez daha ortaya koydu. 

"ZEHİRLİ TOPLUMSAL CİNSİYET İDEOLOJİSİNİ BERTERAF EDECEĞİM"

ABD'de Cumhuriyetçi başkan adayları, Washington'da düzenlenen bir etkinlikte konuşma yaptı. Konuşmacılar arasında, açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken ABD'nin eski Başkanı Donald Trump da vardı. Cinsiyet değişikliği ameliyatlarına karşı olduğu bilinen Trump, 2024 yılındaki seçimleri kazanırsa bu alandaki mücadelesini sürdüreceğini vurguladı.

Trump açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Zehirli toplumsal cinsiyet ideolojisini bertaraf etmek üzere tarihi bir adım atacağım. Tanrı başlangıçta iki cinsiyet yarattı: erkek ve kadın.

"BU ÇILGINLIK SONA ERECEK"

Geçmişteki mesajlarında, reşit olmayanlara cinsiyet onaylayıcı bakım sağlayan doktorları ve hastaneleri cezalandırma sözü veren Trump, şunları söylemişti:

Hiçbir ciddi ülke çocuklarına yanlış cinsiyetle doğduklarını söylememeli. Benim liderliğim altında bu çılgınlık sona erecek.

2024 yılı seçimleri için başkanlık adaylığını resmen açıklayan Trump, kazanması halinde her yaş grubundaki cinsiyet değiştirme kavramını teşvik eden programların derhal durdurulmaları için federal kurumlara talimat vereceğini de açıklamıştı.

Rusya plakalı araçların ülkeye girişine yasak! Dünya Japon bilim insanlarından 'Kapadokya' uyarısı Dünya TCG SANCAKTAR ve TCG BAYRAKTAR gemileri Libya'ya ulaştı Dünya Biden Zelenskiy'i Beyaz Saray'da ağırlayacak Dünya