Titanic gezisinde hayatını kaybeden milyarderin Fenerbahçe forması ile olan fotoğrafı ortaya çıktı

Titan isimli denizaltı ile Titanic'in enkazını görmek için çıktıkları turda hayatını kaybeden 5 milyarder her gün ortaya çıkan yeni bir detayla gündeme gelmeye devam ediyor. Gezide hayatını kaybeden milyarder Hamish Harding'in orata çıkan Fenerbahçe forması ile olan fotoğrafı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Abone ol

Titanic'in enkazını görmek için Titan isimli denizaltına hayatını kaybeden 5 milyarder dünyanın gündemine oturmuştu.

Titanic gezisinden önce de okyanusun dibine ve uzaya seyahat ettiği bilinen milyarder Hamish Harding, pazar günü Instagram'da yaptığı paylaşımla Titanik görevinde OceanGate Expeditions'a katıldığını duyurmuştu.

Her şeyden habersiz son tatiline çıkan iki çocuk babası milyarderin sosyal medyada ortaya çıkan bir fotoğrafı ise dikkat çekti.

Hamish Harding

Fenerbahçe forması ile fotoğrafı ortaya çıkan milyarderin elinde tuttuğu, savaş döneminde Türklerin kullandığı toplara benzeyen maket dikkat çekti.

20 kişiyi öldüren maymun tutuklandı Dünya Putin'in ihanet affedilmez açıklaması yeniden gündem oldu! Dünya Wagner'in Rusya'daki darbe girişimi dünya gündeminde Dünya Sinir krizi geçiren kadın tekmelerle arabanın camını kırdı Dünya