Soykırımcı İsrail masum sivilleri diri diri yaktı! ABD'den skandal açıklama

Terör devleti İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Refah şehrindeki çadır kampa gerçekleştirdiği hava saldırısında vefat edenlerin sayısı 40'a çıktı. Al Jazeera ölen sivillerin yanarak can verdiğini bildirdi. ABD'den de İsrail'in korkunç saldırısı ile ilgili "Haberdarız, daha fazla bilgi topluyoruz" şeklinde bir açıklama geldi.

Abone ol
  • 7 Ekim'den bu yana Filistin'de soykırım yapan terör devleti İsrail, vahşiden öte saldırılarının şiddetini her geçen gün artırıyor.
  • Masum sivilleri hayattan koparan, evinden yurdundan eden, kanla beslenen Netanyahu'nun caniliklerinde bir sınır olmadığına tüm dünya aylardır tanık oluyor.

İSRAİL'İN 1 NUMARALI DESTEKÇİSİNDEN TEK CÜMLELİK AÇIKLAMA

  • İsrail ordusunun, Uluslararası Adalet Divanının (UAD) saldırıları durdurma kararı verdiği Gazze Şeridi'ndeki Refah şehrinde evinden edilen Filistinlilerin çadırlarına gerçekleştirdiği saldırıda en az 40 Filistinli yaşamını yitirdi.
  • Ajansların son dakika koduyla geçtiği insanlığı derinden sarsan saldırıyla ilgili soykırıma en başından beri açık/kapalı destek veren ABD'den tek kelimelik bir açıklama geldi.

ONLARCA SİVİL CAN VERDİ

  • Uluslararası Adalet Divanı'nın (UAD) İsrail'in Refah kentine olan saldırılarına "derhal durdurmak zorunda" kararını vermesinin ardından İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde yerlerinden edilmiş yüzlerce Filistinli'nin Refah kentinde sığındığı Tal as-Sultan'daki çadır kampına saldırdı.
  • Dün, Hamas'ın Tel Aviv'e aylar sonra düzenlediği roketli saldırıya yanıt olarak İsrail ordusunun gerçekleştirdiği saldırıda, çadır kampına sığınan 40 Filistinli öldü.

"İNSANLAR DİRİ DİRİ YAKILDI"

  • Katar merkezli Al Jazeera gazetesinin "insanlar diri diri yakıldı" başlığıyla verdiği habere göre, saldırının tanıkları, İsrail savaş uçaklarının kampa en az 8 roketle saldırı düzenlediğini belirtti.
  • Görgü tanıkları, "İsrail ordusunun bombardımanı kamptaki çok sayıda çadırın yıkılmasına ve yanmasına neden oldu. Bu kamp, binlerce yerinden edilmiş Filistinlinin yaşadığı Refah kentinde İsrail ordusunun boşaltılmasını istediği bölgede yer almıyor." dedi.

ABD: HABERDARIZ, DAHA FAZLA BİLGİ TOPLUYORUZ

  • ABD Ulusal Güvenlik Konseyi sözcüsü bugün yaptığı açıklamada, ABD'nin Refah'ta İsrail saldırısına ilişkin raporlardan haberdar olduğunu ve konuyla ilgili daha fazla bilgi topladığını söyledi.

Geleceğe gözlerini açmak isteyen bir kişi 160 bin dolar karşılığında donduruldu Dünya 2 binden fazla insan toprak altında Dünya Avrupalılar turistlerin saygısızlığından bezdi! Protestolar başladı Dünya Katil İsrail, 40 Filistinliyi öldürdü Dünya