Son dakika... Rus ordusu Odessa'yı vurdu: 3 ölü, 27 yaralı

Son dakika... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş giderek tırmanıyor. Ukrayna Savunma Bakanlığı Rus ordusunun Odessa bölgesine hava saldırısı gerçekleştirdiğini, saldırı sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 27 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Abone ol

Bir yıldan fazla süredir devam eden Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta Ukrayna derin yaralar almaya devam ediyor.

Son olarak Ukrayna Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; Rus ordusu gece saatlerinde seyir füzeleri, İskender balistik füzeleri ve İran yapımı Shahed-136/131 İnsansız Hava Araçları (İHA) ile Harkov ve Odessa bölgelerini hedef aldı.

Hava savunma sistemleri 2 seyir füzesi ile 20 İHA'yı düşürdü.

İmha edilen İHA parçaları Odessa'da bir apartmana isabet ederken, 3 sivil hayatını kaybetti, hamile bir kadın ve 2 çocuk dahil olmak üzere 27 kişi yaralandı.

Poltava bölgesine gerçekleştiren saldırıda ise Myrhorod askeri havaalanı vurulurken, altyapı ve teçhizatta hasar meydana geldi.

Brezilyalı Şarkıcı Anitta Kapalıçarşı'da Gezdiği Anları Kaydetti Magazin Somali’de patlama: 22 çocuk hayatını kaybetti Dünya Mucizeler de vardır: 4 çocuk 40 gün sonra kurtuldu! Dünya Epilepsi tedavisinde büyük başarı! Dönüm noktası olabilir Dünya