Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü. İki liderin görüşmesinde İsrail'in Gazze'ye düzenlediği hava saldırıları ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmede "Türkiye sükunetin sağlanması için her türlü gayreti gösterecek." dediği belirtildi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını artırması üzerine Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin'e, "Türkiye sükunetin sağlanması için her türlü gayreti gösterecek. Batı'nın sessizli Gazze'deki krizi önlenemez boyuta taşıdı" dediği ifade edildi.

Görüşmede iki lider, İsrail ve Filistin arasındaki şiddeti tırmanan çatışmalı sürecin seyrini ve bölgede yaşanan insani krizi ele aldı.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Filistin topraklarına yönelen vahşetin giderek derinleştiğine, sivil ölümlerin her geçen dakika arttığına dikkati çekti.

Gazze'deki insanlık hakları ihlallerine inceleme komisyonu Gündem 85 yaşındaki İsrailli kadın esir, yaşadıklarını anlattı Gündem Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözleri olay oldu Gündem Kremlin'den Putin açıklaması Dünya