Serbest bırakılan İsrailli esirler Netanyahu'ya tepki gösterdi

İsrail ve Hamas arasında müzakere edilen ateşkes ve karşılıklı esir takasına karşı Başbakan Binyamin Netanyahu'dan saldırılara devam edileceği mesajı gelmesi üzerine Gazze'den serbest bırakılan İsrailli esirler "kurtarılacak esir kalmayacak" uyarısı yaptı.

Abone ol
  • Başbakan Binyamin Netanyahu'dan saldırılara devam edileceği mesajı gelmesi üzerine Gazze'den serbest bırakılan İsrailli esirler "kurtarılacak esir kalmayacak" uyarısı yaptı.
  • Adina Moshe gözyaşları içinde Netanyahu'ya seslenerek, "Size tekrar sesleniyorum Sayın Netanyahu, her şey sizin elinizde, bunu yapabilecek olan sizsiniz ve korkarım, eğer bu yolda devam ederseniz, artık kurtarılacak esir kalmayacak." dedi.
  • Serbest bırakılan 16 yaşındaki İsrailli esir Sahar Calderon ise hala Gazze'de esir tutulan babası Ofer için her şeyi yapabileceğini söyledi.
  • Babasının 124 gündür esaret altında olduğunu belirten Calderon, "Yaşıyor ve nefes alıyor olabilirim ama ruhum öldürüldü." dedi.
Hamas'tan ateşkes için garantör teklifi Dünya ABD'de helikopter kayboldu Dünya Gazze'de ateşkes umudu sona erdi Dünya Afrika ülkesi, ölüm cezasını kaldırıyor Dünya