Sapkın LGBT'lilere hadlerini Kongre Üyesi bildirdi: Yanıldığımı düşünüyorsanız sorun bende değil

ABD Kongresi'nde düzenlenen sözde lgbt çocuk oturumunda konuşan ABD Kongre Üyesi Wesley Hunt, resmen açtı ağzını yumdu gözünü! Hunt, oturumdaki konuşmasında kız çocuklarının biyolojik erkeklerin önünde kıyafetlerini değiştiremeyeceklerini vurgulayarak "Eğer biyolojik olarak eşit ve aynı olduğumuzu düşünüyorsanız siz tam anlamıyla kafayı yemişsiniz. Aklını yitirmemiş bir ülkede çocukların yetişkin kararları veremeyeceğini biliriz. Yanıldığımı düşünüyorsanız sorun bende değil." dedi.

Abone ol

Sapkın LGBT'liler çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor!

ABD Kongresi'nde düzenlenen sözde lgbt çocuk oturumunda sapkınların düşüncelerinin savunulması beklenirken bir yandan LGBT mağdurları bir yandan da bu sapıklıktan rahatsızlık duyanlar baş gösterdi.

Oturumda söz alan ABD Kongre Üyesi Wesley Hunt ise katılımcılara acımadan doğruları söyledi.

Hunt, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

4 yaşındaki ve 2 yaşındaki kızlarım biyolojik erkeklerin önünde giyinip soyunmayacak. Bu saçmalık. Eğer biyolojik olarak eşit ve aynı olduğumuzu düşünüyorsanız siz tam anlamıyla kafayı yemişsiniz. Aklını yitirmemiş bir ülkede çocukların yetişkin kararları veremeyeceğini biliriz. Yanıldığımı düşünüyorsanız sorun bende değil.
Trump suçlamalar sonrası ilk kez konuştu! Dünya İşte ABD'nin gerçekleri! Sokaklar bunlarla dolu Dünya BM'den Rusya açıklaması Dünya Ülke yangın yeri valisi dans ediyor Dünya