Rusya'dan yeni hamle: Bedava toprak veriyor

Putin, Ukrayna ile savaşta hizmetlerinden dolayı ödül alan askeri personele Kırım, Moskova ve Sivastopol’den bedelsiz arazi verilmesine dair tasarıyı imzaladı.

Abone ol

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya Savunma Bakanlığı’nın önerisiyle gündeme gelen, Ukrayna ile savaşta hizmetlerinden dolayı ödül alan askeri personele Kırım, Moskova ve Sivastopol’den bedelsiz arazi verilmesine dair tasarıya imza attı. 

SOSYAL DESTEK VERİLECEK
Bunun yanı sıra, Rusya’nın "özel askeri operasyon" olarak nitelendirdiği işgal bölgesinde çatışmalarda ya da hastalık nedeniyle ölen askerlerin yakınlarına da sosyal destek verilmesi planlanıyor.

‘MÜZİSYEN’ KARARI
Rusya lideri Putin'in orduyu desteklemek için imzaladığı karar yayınlanırken, geçtiğimiz hafta alınan bir kararla, cepheye müzisyen gönderiliyor. Askerlere moral vermesi için verilen kararda, bando, askere alma kampanyası kapsamında seferber edilen birliklerden ve "askerlik hizmetine gönüllü olarak giden profesyonel sanatçılardan" oluşacak.

Çin'de yeni dalga alarmı! 1 milyon kişi ölebilir Dünya Almanya'yı sıkıntılı günler bekliyor Dünya 3 soru 3 cevap! İsveç ve Finlandiya'nın müzakerelerinde son durum Dünya Messi adını tarihe kazıdı Dünya