Rusya Devlet Başkanı Putin, Türkiye'nin en güvenilir ortak olduğunu belirtti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Avrupa'nın son durumunu değerlendirdi. Putin, Avrupa’nın ekonomide geri dönüşü olmayan yola girdiğini belirterek, "Sürekli Rusya'nın (enerji kaynağı) vermediğini, kısıtladığını söylediler. Biz hiçbir şeyi kısıtlamıyoruz, her şeyi veriyoruz. En güvenilir ortak da Türkler oldu. İşte, TürkAkım üzerinden sevkiyat yapılıyor." dedi.

Abone ol
  • Putin, Ukrayna savaşı ve enerji sektöründeki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
  • Rusya-Ukrayna Savaşı'na değinen Putin, Ukrayna meselesine ilişkin yapılan Minsk anlaşmalarının uygulanmadığını ve bu nedenle "özel askeri operasyonu" başlattıklarını söyledi.
  • Enerji alanındaki gelişmeleri de değerlendiren Putin, Batılı ülkelerin Rus gazı almayı bırakarak Rus ekonomisine kalıcı zarar vermeyi hedeflediğini söyledi.

"EN GÜVENİLİR ORTAK DA TÜRKLER OLDU"

  • Rusya’ya enerji sevkiyatını kısıtladığına dair suçlamalar yöneltildiğine dikkati çeken Putin, "Sürekli Rusya'nın (enerji kaynağı) vermediğini, kısıtladığını söylediler. Biz hiçbir şeyi kısıtlamıyoruz, her şeyi veriyoruz. En güvenilir ortak da Türkler oldu. İşte, TürkAkım üzerinden sevkiyat yapılıyor." dedi.
Eski YouTube yöneticisinin oğlu ölü bulundu Dünya ABD'den Husilere ait hedeflere 5 saldırı Dünya Rusya'da vefat eden balıkçıların cenazesi ülkeye getirildi Dünya Brezilya Devlet Başkanı'ndan Netanyahu'ya benzetme Dünya