Rusya Devlet Başkanı Putin, müftüyü 'aleykümselam' diyerek selamladı! Salonda alkış tufanı koptu

Putin, başkent Moskova'da Rusya Müslümanlarının temsilcilerinin katıldığı forumda Gazze'deki İsrail saldırıları ve Dağıstan olaylarıyla ilgili konuştu. Putin, Moskova müftüsü Albir Kurganov'un kendisini "Selamunaleyküm" diyerek selamlaması üzerine "Aleykümselam" diyerek karşılık verdi.

Abone ol

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bir din adamının selamına "Aleykümselam" diyerek karşılık verdi.

Putin, Rusya Federasyonu Kamu Odası üyeleriyle toplantıya katıldı.

Toplantıda, Rusya Müslümanları Ruhani Meclisi Başkanı Müftü Albir Kurganov'un selamına Putin, "Aleykümselam" diyerek karşılık verdi. 

"SAYGIDEĞER VLADİMİR VLADİMİROVİÇ SELAMÜNALEYKÜM!"

Rusya Müslümanları Ruhani Meclisi üyeleriyle yapılan bir toplantıda, Meclis Başkanı Müftü Albir Kurganov'un konuşmasına "Saygıdeğer Vladimir Vladimiroviç, Selamünaleyküm" sözleriyle başlaması üzerine, Rusya Devlet Başkanı Putin "Aleykümselam" diye cevap verdi.

O görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

"GAZZE'DE YAŞANANLARA ÜZÜLMEYENLER TAŞ KALPLİ"

Rus lider Putin, Rusya Federasyonu'na bağlı Dağıstan Özerk Cumhuriyeti'ndeki havalimanında İsrail'den gelen bir uçak nedeniyle protestocular ve güvenlik güçleri arasında yaşanan arbedeyle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Dağıstan'daki olayların Rusya'da karışıklık çıkarmak isteyen ülkelerce kışkırtıldığını vurgulayan Putin,"(Gazze'de) Orada yaşanan dehşet doğrultusunda bir kıvılcım yakmak kolay oluyor. Acı çeken, kanlar içindeki çocuklara baktığınızda yumruklarınızı sıkıyorsunuz ve gözleriniz yaşarıyor. Herhangi normal bir insanın da buna tepkisi böyle olur. Eğer böyle bir tepki vermiyorsa, o zaman kalbi yoktur, taş kalplidir." ifadelerini kullandı.

Netanyahu'dan, ABD'ye savaş resti! Dünya İsrail'den vatandaşlarına uyarı: Gerekirse... Dünya Gazze için yeni insani felaket uyarısı Dünya Bu sefer de ambulansları hedef aldı! Dünya