Rusların Rambo'su olarak bilinen ünlü aktörden şok açıklama! Ukrayna tarafını desteklediğini ve Rusları gözünü kırpmadan öldürebileceğini dile getirdi

Putin'e büyük kazık en sevdiği filmin oyuncusundan geldi! Rusların Rambo'su ünlü aktör Artur Smolyaninov, verdiği bir röportajla duyanları şoke etti. Kendi milletinden nefret ettiğini dile getiren Smolyaninov, Rus tarafında savaşan meslektaşlarını dahi gözünü kırpmadan öldürebileceğini ve Ukrayna tarafında savaşabileceğini dile getirdi. Ünlü aktörün bu açıklamalarının ardından Rus Adalet Bakanlığı, oyuncuyu 'ajan' olarak sınıflandırdı.

Abone ol

Rusların Rambosu aktör Artur Smolyaninov, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in en sevdiği filmlerden birinin yıldızıydı.

Smolyaninov, 2005 yılında çıkan Rus uzun metrajlı filmi olan "Devyataya Rota"nın kahramanıydı. Ünlü aktör Sovyet kuvvetlerinin on yıl boyunca işgal ettiği afganistan'daki bir savaş sırasında hayatta kalan son askerin rolünü oynadı.

Sık sık Rusya'nın Rambo'su olarak anılan Smolyaninov, ABD aksiyon filmlerine de selam veriyordu.

KENDİ MİLLETİNDEN NEFRET EDİYOR
Fakat o günden bu güne çok şey değişti. Smolyaninov yakın tarihte verdiği bir röportajında Ukrayna tarafında savaşmaya ve Rus askerlerini öldürmeye hazır olduğunu söyledi. Geçen hafta Novaya Gazeta'ya "Cephe hattının diğer (Rus) tarafındaki insanlara karşı nefretten başka bir şey hissetmiyorum. Ve eğer orada olsaydım, merhametim olmazdı" sözlerinde bulundu.

Eski bir meslektaşının Rus tarafında savaşmaya gittiğini söyleyen ünlü oyuncu "Onu vurur muydum? Hiç şüphesiz! Ukrayna için savaşma seçeneklerimi açık tutuyor muyum? Kesinlikle! Benim için tek yol bu. Ve eğer bu savaşa girecek olsaydım, sadece Ukrayna için savaşırdım" ifadelerinde bulundu.

AJAN OLARAK MİMLENDİ
Birkaç gün sonra, Rusya Adalet Bakanlığı aktörü yabancı ajan olarak sınıflandırdı.

Rusya Soruşturma Komitesi Başkanı Alexander Bastrykin de Smolyaninov'a karşı bir ceza davası açılmasını emretti.

Smolyaninov, Ukrayna'daki kampanyayı da son derece eleştirdi.

İngiltere'de kriz büyüyor Dünya Suriyelilerin ülkesine dönmesi ABD'li Al Monitor'ü panikletti Gündem Nepal’de 68 kişinin öldüğü uçak kazasından yeni görüntüler! Dünya Nepal’de ulusal yas Dünya