Rus adam kafatasını deldi! Rüyalarını kontrol etmek istiyormuş

Rusya'da rüyalarını kontrol etmek isteyen 40 yaşındaki Mikhail Raduga, tarihe geçecek bir harekete imza attı. Çeşitli cerrahi videolar izlediğini söyleyen Raduga, kafatasını matkapla deldi. Beynine elektrot yerleştirmek isteyen 40 yaşındaki adam ölümden döndü.

Abone ol

Rusya'da yaşayan 40 yaşındaki Mikhail Raduga, rüyalarını kontrol etmek için kafasını deldi. Beynine bir elektrot yerleştirerek rüyalarını kontrol etmek istediği belirten Raduga ölümden öndü.

Ülkenin Novosibirsk bölgesinde yaşayan Raduga, kafatasını matkapla deldikten sonra hastaneye kaldırıldı.

Uyku felci, astral seyahat üzerine yazıları nedeniyle bir takipçi kitlesi de edinen 40 yaşındaki adam, elektrotu yerleştirmek için kafatasını matkapla deldikten sonra hastaneye kaldırıldı.

Haziran ayında deneyleri için kendisini denek olarak seçen Raduga, başlangıçta profesyonel beyin cerrahlarına başvurmayı düşündüğünü fakat cerrahların olası cezai sorumluluğu da dahil çeşitli faktör nedeniyle, bir hırdavatçıdan aldığı matkabı kullanarak eylemi evde kendi başına gerçekleştirmek istediğini söyledi.

Raduga, eylemi 17 Mayıs'ta beyin cerrahisi üzerine saatlerce video izledikten ve 5 koyun üzerinde deneyler yaptıktan sonra gerçekleştirdiğini ifade etti.

Erdoğan'ın Körfez turu medyada ilgiyle takip edildi Gündem Almanya'dan Türkiye için AB üyeliği çağrısı Dünya Mahmud Abbas'dan Türkiye'ye resmi ziyaret Gündem Türkiye'den tahıl koridoru açıklaması Gündem