Raylarda fotoğraf çekiliyorlardı: Elektrik akımına kapıldılar

ABD'nin Chicago şehrinde raylara oturup fotoğraf çektiren üç gençten ikisi elektrik akımına kapılarak yaralandı. Gençlerden biri ise elektrik akımından etkilenmedi.

Abone ol

ABD'nin Chicago şehrinde üç genç raylara oturmuş fotoğraf çekilirken 600 voltluk elektrik akımına kapıldı. Gençlerden ikisi yaralanırken biri elektrik akımından etkilenmedi.

5 Ağustos günü akşam 7.00 sularında Chicago'da raylara oturup fotoğraf çekilen gençlere elektrik çarptı.

Aksam.com.tr'nin New York Post'tan çevirdiği habere göre, görüntülerde iki erkek ve bir kadının raylarda oturup fotoğraf çekmeye hazırlandığı görülürken, erkeklerden birinin geriye yaslanmasıyla elektriklenmiş raylara dokunup aniden yere düşüyor.

KASKATI KESİLDİ

Ardından yanındaki kadına dokunup onun da akıma kapılmasına sebep olurken ikisinin de kaskatı kesildiği görülüyor.

Raylarda bulunan üçüncü kişi ise, arkadaşlarının yere düşüp kıvranışına bakıp dehşet içinde kalırken, kıvranan arkadaşlarını kurtarmak için harekete geçiyor.

KALP KRİZİ GEÇİRİRDİ

Bir noktada kendisi de kısa bir elektrik şoku alan genç daha sonra ellerini havaya kaldırıp durumdan kurtuluyor. Platformda bulunan bir grup raylara gelip elektriğe kapılan iki gence müdahale ediyor.

Erkek kalp krizi geçirirken, itfaiye ekiplerine göre durumu kritik. Bölgedeki hastanenin aciline kaldırılıyor.

Kadın ise acil müdahale ekipleri geldiğinde bilinci açık bir şekilde hastaneye kaldırılıyor.

Uçakta namaz kılan adam gözaltına alındı! Dünya Temmuz, 1880'den itibaren kaydedilen en sıcak ay Dünya Buzdolaplarının içine saklanmış 34 ceset bulundu Dünya Kur'an üzerine basanlara tepki gösteren genç gözaltına alındı Dünya