Prens Harry ve Meghan Markle, Netflix'ten ne kadar para aldı?

İngiliz Kraliyetinin sır dolu hayatını perdeleyecek olan Prens Harry ve Meghan Markle'ın merakla beklenen Netflix belgeseli yayınlandı. Prens Harry ve Meghan Markle'ın belgeselden ne kadar kazandığı merak konusu oldu.

Toplamda 6 bölüm olan Meghan & Harry'nin ilk 3 bölümü 8 Aralık'ta gösterime girerken ilk günden tartışmalar başladı.

3 PROJE İÇİN ANLAŞTILAR
Mirror gazetesinde yer alan habere göre, çiftin Netflix ile; belgesel, uzun metraj film ve çocuk filmlerini kapsayan anlaşması 100 milyon dolar değerinde.

Öte yandan Meghan ve Harry'den yayın platformuyla yaptıkları anlaşmaya yönelik henüz yorum gelmedi.

Meghan ve Harry, 2020'de Kraliyet görevlerinden istifa ettikten kısa süre sonra Netflix'le anlaşma imzaladıklarını duyurmuştu.

MEGHAN VE HARRY BELGESELİ NEYİ ANLATIYOR?
Bu belgeselde Harry ve Meghan, evliliklerinin ardından Prens Harry'nin kraliyeti terk etmesi dahil İngiliz Kraliyet ailesinde yaşanan gelişmeleri yorumluyor.

Belgeselin yönetmenliğini iki kez Akademi Ödülü adayı ve Emmy ödülü alan yönetmen Liz Garbus üstleniyor. Garbus, dünya çapında ilgi gören bu aşk hikayesini yeni bir perspektiften anlatmak istediğini belirtmişti.

KALAN 3 BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?
Belgeselin ilk üç bölümünde çiftin nasıl tanıştığı ve Meghan'ın saray çevresinde uğradığı ırkçılık gibi konular ele alınıyor. İlk bölüm, Harry'nin "Benim işim eşimi ve ailemi korumak" sözleriyle başlıyor.

Harry ve Meghan, paparazzilerin özel hayatlarının gizliliğini nasıl ihlal ettiğine de değindi.

Çift, belgeselin bir kısmında Instagram aracılığıyla tanıştıklarını anlattı. Prens Harry, Meghan'ı ilk olarak ortak bir arkadaşlarının fotoğrafında gördüğünü söyledi.

Belgeselde çiftin çocukları Archie ve Lilibet'in de daha önce basına yansımayan fotoğraflarına yer verildi.

Toplamda 6 bölüm olarak hazırlanan dizinin kalan üç bölümü 15 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak.

Türk YouTuber Çuf Çuf Hoca'ya gitti VİDEO Dünya İsrail'in saldırısı sonucu yaralanan çocuklar hastaneye kaldırıldı Dünya Ayıyı kaşıkla besledi! Dünya Ermeni rakibini yendi asker selamı verdi Dünya İtalya'da aslan sirkten kaçtı! Aslanın sokakta dolaştığı anlar kamerada Dünya İngiltere’de 300 bin kişi Gazze Şeridi’nde “ateşkes” için yürüdü Dünya 77 yaşındaki ABD'li Panama'da 2 aktivisti öldürdü! Dünya Joe Biden klon mu? Bir sosyal medya kullanıcısının iddiaları şoke etti Dünya McDonald's'a İsrail tepkisi Dünya