Polis çekiç ile saldırdı! O anlar kaydedildi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Connecticut eyaletinde bir şahıs kadın polise çekiç ile saldırdı. Kadın polisin vücut kamerası tarafından kaydedilen o korku dolu anlar ise dehşet saçtı! İşte o görüntüler...

Abone ol

Amerika Birleşik Devletleri'nin Connecticut eyaletinde Middletown Polis Departmanından yapılan açıklamada Polis Öğrenci Programını yürüten ve devriye bölümünde görev alan Dedektif Karli Travis,yaya olarak mahalle sakinine yaklaşarak 52 yaşındaki Winston Tate isimli şüphelinin sert bir cisim kullandığını fark ettiğini söyledi.

Kadın polis kendisine çekiç ile yaklaşan şüpheliye sakince nesneyi yere bırakmasını istediğini söylese de şahıs polisin bu ısrarını reddetti.

Travis telsizle meslektaşlarından destek isterken, vücut kamerası görüntülerinde Tate elinde bir çekiçle ona doğru saldırırken görüntülendi.

Vücut kamerası görüntülerinde şüphelinin polis memurunu yakalaması ve ikilinin itişip kakışmaya başlamasıyla şiddetin hemen başladığı görülüyor.

Polis şefi McCallister, dedektifin saldırgandan uzaklaşmaya çalıştığını ve şüpheliye çekici bırakmasını söylemeye devam ettiğini söyledi. Ancak şüphelinin saldırıya devam etmesi üzerine kadın polis silahını ateşleyip Tate'ye müdahalede bulundu.

Polisin müdahalesinden sonra yere yığılan şüpheli hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis memuru Travis ise çekiçli saldırıda yaralandığı için hastaneye kaldırıldı.

Polis, Tate'in birinci derece saldırı suçuna teşebbüs, ikinci derece saldırı, kamu güvenliği personeline saldırı ve polise müdahale etmekle suçlandığını söyledi.

Tate 500,000 dolar kefaletle serbest bırakıldı.

İran Cumhurbaşkanı Reisi, Kral Selman'ın daveti üzerine Riyad'ı ziyaret edecek Dünya Deprem anı kamerada Dünya Uçak otoyola çakıldı! Korku dolu anlar kamerada Dünya Hawaii Lahaina'da sadece bir ev yanmadı Dünya