Paris'in ardından Londra'da da PKK yanlıları sokakları karıştırdı! Türkiye Büyükelçiliği'ne saldırı

Yıllarca terör örgütü PKK'ya ev sahipliği yapan Avrupa şimdilerde bunun ceremesini çekiyor. 23 Aralık'ta 69 yaşında bir Fransız vatandaşı Ahmet Kaya Kültür Merkezi yakınlarında etrafa silahla ateş açtı. 3 kişi öldü 3 kişi yaralandı. Saldırı sonrası PKK sempatizanları Paris'i karıştırdı. Fransa'daki olayları protesto edenler Londra'da ortalığı karıştırdı. Türkiye Büyükelçiliği önünde gösteri düzenledi.

Abone ol

23 Aralık'ta Fransa'nın başkenti Paris'te 69 yaşında Bir Fransız, Ahmet Kaya Kültür Merkezi yakınlarında etrafa ateş açtı. Saldırı sonucu 3 kişi öldü biri ağır 3 kişi de yaralandı. Saldırı sonrası PKK yandaşları sokaklara çıktı vandallık yaptı ve etrafı yakıp yıktı. 

Yıllarca PKK'lılara ev sahipliği yapan ve koruyup kollayan Avrupa şimdi ise kara kara ne yapacağını düşünüyor. 

LONDRA DA KARIŞTI
Paris'teki saldırıyı protesto eden terör örgütü PKK yanlıları, İngiltere'nin başkenti Londra'da da Fransa'nın Londra Büyükelçiliği önünde toplandı.

Terör örgütü sempatizanları daha sonra Türkiye'nin Londra Büyükelçiliğine doğru yürüyüşe geçti, göstericilerden biri elçiliğe doğru taş attı.

Bunun üzerine terör örgütü PKK destekçileriyle polis arasında küçük çaplı arbede yaşandı.

Dağdaki fareleri de Fransa'ya götür Delogu! Gündem Brezilya'da bomba paniği Dünya Gözaltı kararı kaldırıldı Dünya Kar fırtınası sonrası 50 araç birbirine girdi Dünya