Paris 2024'te canlı yayında olay sözler: "Kazanamam o bir erkek"

Trans olduğu iddia edilip tartışmalara neden olan Cezayirli boksör Imane Khelif'in rakibi Luca Anna Hamori'nin maç içerisinde antrenörüne söylediği sözler olay oldu. Hamori'nin mola sırasında "Kazanamam, o bir erkek" dediği görüldü.

Abone ol
  • Cezayirli boksör Imane Khelif, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 66 kilo kategorisinde çeyrek finalde karşılaştığı Macar sporcu Luca Anna Hamori'yi mağlup ederek yarı finale yükseldi.
  • Hamori'nin raunt arasında antrenörüne canlı yayında söylediği sözler büyük yankı uyandırdı.

SKANDAL DURMUYOR

  • 2024 Paris Olimpiyatları'nın dünya genelinde en çok konuşulan isimlerinden biri olan Cezayirli boksör Imane Khelif, bir kez daha odak noktası haline geldi.
  • Kadınlar 66 kilo kategorisinde mücadele eden Imane Khelif, çeyrek finalde Macar boksör Luca Anna Hamori ile karşılaştı ve rakibini 5-0 yenerek yarı finale yükseldi.
  • Raunt arasında antrenörünün direktiflerine cevap veren Hamori'nin, "Kazanamam, o bir erkek" dediği görüntüler ortaya çıktı ve bu sözler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
İsrail'in saldırılarında 2 Hizbullah mensubu hayatını kaybetti Dünya İran'ın savaş hazırlığı sürüyor! Rusya'dan menzili 5 bin kilometreyi bulan Murmansk-BN aldılar Dünya Arap medyasında İran-İsrail geriliminin yönünü değiştirecek iddia! Dünya İsyanı yürekleri parçaladı Dünya