Özbekistan'da genç postacının kahreden sonu! 3 gün çığlıklarını kimseye duyuramadı

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te 32 yaşındaki postacı Olga Leontyeva, posta dağıtımı üzere için bir gökdelene gitti. Asansörde olduğu esnada elektriklerinin kesilmesi üzerine Leontyeva mahsur kaldı. 32 yaşındaki postacı üç gün boyunca mahsur kaldığı asansörde yaşamını yitirdi.

Abone ol

32 yaşındaki Olga Leontyeva, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te posta dağıtırken bir asansörde mahsur kaldı ve 3 gün yardımsız kalan talihsiz kadın yaşamını yitirdi. Postacının ölümü müfettişler tarafından doğrulandı.

Bölgesel Elektrik Şebekeleri sözcüsü Fakhriddin Nuraliyev, Leontyeva'nın öldüğü sırada binada herhangi bir elektrik kesintisi olmadığını belirterek, "Bu, acil durum kapatma kayıtlarıyla kanıtlanıyor. Olayın nedeni, asansörün arızalanmasıydı." dedi.

 YAKINLARI KAYIP İHBARI VERDİ

1 çocuk annesi Leontyeva’nın yakınları genç kadının kayıp olduğunu bildirdikten sonra polisler olaya ilişkin soruşturma başlattı. Leontyeva’nın cansız bedenini asansöre girdiği anının güvenlik kameralarına yakalanmasından 3 gün sonra bulundu. Çok katlı apartmanın asansöründe bulunan kadının cansız bedeni inceleme için otopsiye alındı.

Skandal paylaşım! Esenyurt saldırısını bakın nasıl verdiler... Gündem Yunanistan'dan büyük acemilik! Ülkede krize neden oldu Dünya İsveç alçak saldırıya yine göz yumdu! Dünya 4 dağcıdan 12 gündür haber alınamıyor Dünya