Numan Kurtulmuş'tan İsrail'e "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" tepkisi

Son dakika haberleri... TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail'in Filistin'deki katliamına tepki göstererek Lahey'deki uluslararası mahkemenin kararını işaret etti. Davanın dönüm noktası olduğunu belirten Kurtulmuş, "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi.

Abone ol
  • TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Lahey'deki uluslararası mahkemenin kararı sadece Filistin davası için değil insanlık davası için dönüm noktasıdır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" şeklinde açıklamalarda bulundu.
  • İsrail'in Gazze'ye saldırıları hakkında konuşan Kurtulmuş, "Atılan her bomba, kendilerini bu meseleye ne kadar uzak hissederlerse hissetsinler bölge ülkelerinin başkentlerine atılmış bomba gibidir." ifadelerine yer verdi.
  • Kurtulmuş, "Teamüller gereği Ankara’da olsaydım da Can Atalay'la ilgili kararı Sayın Bozdağ okutacaktı. Buradan doğacak siyasi tartışmaları sokakta halletmeye kalkmak doğru değil" dedi.
Belçika UNRWA'ya desteğini sürdürecek Dünya İsrail ordusu Gazze'nin kuzeyinden çekildi Dünya İsrail medyasından flaş itiraf Dünya Oyuncak makinesinin içinde mahsur kalan çocuğun imdadına polis yetişti! Dünya