New York sokakları Gazze'deki katliam için Biden'ı suçladı! ABD ve İngiliz basını gerçeği gizleme peşinde

Dünya İsrail'in Gazze'deki hastaneyi vurarak hem savaş hem de insanlık suçu işlemesini konuşurken, ABD ve İngiliz basını gerçeği saklamaya çalıştı. New York'taki bir caddede ise İsrail'in Biden'ın desteğiyle Filistin'de katliam yaptığı yönünde bir pano dikkat çekti.

Abone ol

ABD destekli İsrail, Filistin'de katliam yapıyor. Son olarak Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi'ni ABD yapımı MK-84 bombası ile vuran İsrail, en az 500 sivilin ölümüne neden oldu.

NEW YORK SOKAKLARINDA BIDEN'A TEPKİ

Ünlü New York caddesinde bir binadaki panoya İsrail'in Filistin'deki sivilleri bombalaması yansıtıldı.

Panodaki yazıda hedef alınanlardan biri de ABD Başkanı Joe Biden oldu.

Panodaki, "İsrail hastaneleri bombalıyor; parasını Biden veriyor..." yazısı dünya basınında gündem oldu.

İSRAİL'İN VAHŞETİNİ ÖRTBAS ETME ÇABASI

Hastane vuran İsrail'in korumak bir kez daha Batı ülkelerine kaldı. Özellikle ABD basınından New York Times ve BBC, İsrail'in saldırısını çarpıtmak için yoğun çaba sarf etti.

New York Times, İsrail ordusunun ABD'den aldığı MK-84 bombası ile yaptığı sonrası 3 kez manşet değiştirdi.

İlk haberi "İsrail saldırısı bir hastanede yüzlerce kişiyi öldürdü." olarak gören New York Times, daha sonra "Gazze'deki bir hastaneye saldırıda en az 500 ölü var." manşetine çevirdi.

Bununla da yetinmeyen New York Times 3. kez değişikliğe giderek manşette "Gazze'de bir hastanedeki patlamada en az 500 ölü var." ifadelerine yer verdi.

İngiltere merkezli BBC'nin Türkçe servisi ise saldırının İsrail ordusu tarafından değil de Hamas üzerinden yapışmış olma ihtimalini yazdı.

Gazete, "İsrail, Hamas roketi olduğunu iddia ediyor." ifadelerine yer verildi.

Boğazları düğümleyen görüntüler! El-Ehli Baptist Hastanesi'nün kana bulanmadan 20 saat önce Dünya MK-84 bombasının korkunç gerçekleri ortaya çıktı Dünya İsrail'de çocukların ölüm bekleyişi! Gündem "Onlara merhametli bir ölüm verilmesine karar verildi" Dünya