Netanyahu'nun psikiyatristi Moshe Yatom intihar etti! 'İsrail Başbakanı 'yalan şelalesi'

İsrail'in Gazze'ye saldırıları devam ederken dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun psikiyatristi Dr. Moshe Yatom evinde ölü bulundu. İntihar ettiği belirtilen Yatom'un, Netanyahu'yu 'yalan şelalesi' olarak tanımladığı ve yaşananlardan İsrail Başbakanı'nı sorumlu tuttuğu belirtildi.

Abone ol

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı İsrail'e kapsamlı saldırı düzenledi.

İsrail ordusu da Gazze Şeridi'ne yoğun bombardıman başlattı.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığına göre, İsrail'in saldırılarda 4 bin 324'ü çocuk, 2 bin 823'ü kadın olmak üzere 10 bin 569 Filistinli öldürüldü, en az 26 bin 475 kişi yaralandı.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu

İsrail ordusunun Gazze'ye yönelik soykırım saldırıları devam ederken dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

NETANYAHU'NUN PSİKİYATRİSTİ İNTİHAR ETTİ

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun psikiyatristi Dr. Moshe Yatom evinde ölü bulundu.

Netanyahu'nun psikiyatristi Moshe Yatom

Dr. Ali Demirdaş'ın Global Village Space isimli siteye dayandırdığı haberine göre; intihar ettiği belirtilen Yatom'un, Netanyahu'yu 'yalan şelalesi' olarak tanımladığı ve yaşananlardan İsrail Başbakanı'nı sorumlu tuttuğu belirtildi.

"NETANYAHU'NUN ESRARENGİZ ZİHNİNE GİRMEYE ÇALIŞTIM FAKAT KİŞİLİĞİM PARÇALANDI"

Bahse konu haber sitesinde ünlü İsrailli psikiyatrist Yatom'un ölümüne ilişkin, "Netanyahu'yu umutsuzluğunun kaynağı' olarak göstererek intihar etti. Dokuz yıl boyunca Netanyahu'nun 'esrarengiz' zihnine girmeye çalıştım fakat 'yalan şelalesi' tarafından mağlup edildim. Netanyahu'yu tedavi ederken yenilmez olan kişiliğim parçalandı" ifadeleri yer aldı.

BM, İsrail'i eleştirdi Dünya Gazze'de sağlık sistemi çöküyor! Dünya Selçuk Bayraktar Karabağ Zaferi'nin 3. yılını kutladı! Gündem Gazze'ye gemiyle sağlık malzemesi Gündem